Grupperejser i hele Europa

Senior Velvære


Sammen skal vi være gode ved os selv

I januars og februars mørke tid længdes vi efter lyspunkter og hygge. Så lad os være gode ved os selv og sammen med andre seniorer tage med Sørens Rejser på velvære tur til Kołobrzeg i Polen. Det er på 15. år, Sørens Rejser samarbejder med Hotel New Skanpol hvor den danske designer Bo Bonfils stod for indretningen. Personalet står klar til at forkæle gæsterne med hygge, god mad, behandlinger. Allerede ved modtagelsen bliver vi modtaget af hotellets Direktør som hilser os velkommen.

Nøgleordene er velvære, afslapning, hygge og fællesskab med hinanden.

Vi bor centralt i Kolobrzeg

Med nu knap 50.000 indbyggere er en af Pommerns ældste byer med spor af bebyggelse fra det 6. og 7. århundrede. Vort hotel ligger centralt ved byparken, så man er i gåafstand til stort set alt: Seværdigheder, restauranter, caféer og markeder og indkøbscentre med mad, tøj, sko osv. til favorable priser. Nyd en slentretur i den charmerende gågade, en frisk travetur på havnepromenaden eller den seks km lange sandstrand, et smut til havnen med lystbåde, krigsskibe og en fiskerflåde på 114 skibe. Kolobrzeg er nu en af Polens mest søgte kurbyer med tilnavnet Polens Spa-hovedstad. Her fås behandlinger til en overkommelig pris, og specielt mudderbadene giver afslapning og lindring, hvis man har problemer med led og kredsløb. Dette gør byen, turen og oplevelsen perfekt for seniorer.

Bemærk at dette kun er en rejse for grupper.
Kontakt os på tlf. 8688 1817 hvis du vil høre nærmere. Vi kan selvfølgelig også arrangere en udflugt eller en rejse for jeres gruppe til et hvilket som helst rejsemål
Læs mere om senior velvære grupperejserne i vores folder - klik her.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)