Skip to main content

Senior Velvære

Senior Velvære: KUN FOR GRUPPER

-Sammen skal vi være gode ved os selv

I januars og februars mørke tid længdes vi efter lyspunkter og hygge. Så lad os være gode ved os selv og sammen med andre seniorer tage med Sørens Rejser på velvære tur til Kołobrzeg i Polen. Det er på 15. år, Sørens Rejser samarbejder med Hotel New Skanpol hvor den danske designer Bo Bonfils stod for indretningen. Personalet står klar til at forkæle gæsterne med hygge, god mad, behandlinger. Allerede ved modtagelsen bliver vi modtaget af hotellets Direktør som hilser os velkommen.

Nøgleordene er velvære, afslapning, hygge og fællesskab med hinanden.

Vi bor centralt i Kolobrzeg

Med nu knap 50.000 indbyggere er en af Pommerns ældste byer med spor af bebyggelse fra det 6. og 7. århundrede. Vort hotel ligger centralt ved byparken, så man er i gåafstand til stort set alt: Seværdigheder, restauranter, caféer og markeder og indkøbscentre med mad, tøj, sko osv. til favorable priser. Nyd en slentretur i den charmerende gågade, en frisk travetur på havnepromenaden eller den seks km lange sandstrand, et smut til havnen med lystbåde, krigsskibe og en fiskerflåde på 114 skibe. Kolobrzeg er nu en af Polens mest søgte kurbyer med tilnavnet Polens Spa-hovedstad. Her fås behandlinger til en overkommelig pris, og specielt mudderbadene giver afslapning og lindring, hvis man har problemer med led og kredsløb. Dette gør byen, turen og oplevelsen perfekt for seniorer.

For 4 år i træk laver vi vores Senior Velvære ture i januar, februar og marts. Store som små foreninger har hygget sig på livet løs, og der er skabt bekendtskaber på kryds og tværs af landet. Turene afgår hver mandag til fredag i uge 1 til uge 12. prisen starter ved 1995,- for 5 dage med 1/1 pension, hotel, små behandlinger, danseaften og udflugter. Disse ture er kun for foreninger. Kontakt os for at blive skrevet op til næste år.

Information om rejsen til Kołobrzeg:

Restaurant:
Restaurant Scandinavia. Her foregår morgenmad, frokost og aftensmad.
Morgenmad mellem kl. 07.00 – 10:00
Frokost kl. 12:30
Aftensmad kl. 18.00
Der er 1/1 pension på hotellet. 

Bar Jensen:
I stueplan ligger Bar Jensen, Her er åbent fra formiddag til aften, og man kan med fordel nyde sin kaffe, godnatdrink eller en god polsk øl til rimelige priser her

Byrundtur:
Tirsdag:
Første dag vi er i Kołobrzeg tager chaufførerne Jer med på en orienterende byrundtur til dem der ønsker det. Vi går ind til centrum, og ser hvordan byen ligger i forhold til hotellet, og hvilke muligheder der er. Turen er til fods og har en varighed af ca. 30 – 40 min.
Vi har tre tidspunkter vi går turen:
- Vi mødes foran hotellets indgang.
Tur kl. 09:00
Tur kl. 11:00
Tur kl. 15.00

Udflugt
Chaufførerne byder på en ½ dags udflugt. Nærmere info komme om dette på vej mod Polen dag 1.

Aften med musik & mulighed for dans:

Butikker / Shopping:
I Byen ligger der 2 shopping centre, samt et større antal butikker med tøj & sko. Bag hotellet er der desuden et mindre supermarked hvor man kan købe f.eks. vand, øl og vin. Der er flere steder hvor det er muligt at få sig en kop god kaffe m/kage eller en øl.

Sørens Rejsers personale:
Chaufførerne er altid til stede til at kunne hjælpe hvor der opstår problemer. Ligeledes kan man altid gå i receptionen 24 timer i døgnet og få hjælp, eller receptionisten kan få i vores personale. Man kan naturligvis også kontakte Sørens Rejser på 8688 1817 (husk 0045 først)

Aqua Center – Spa / Swimmingpool:
Åbningstiden er 08.00 – 13:00 & 15.00 – 21:00. Indgang til højre for receptionen.

Afrejse:
Fredag er det afrejsedag. Der er åbent for morgenmad allerede kl. 06.00 denne dag. Husk at aflevere nøgler/nøglekort i receptionen, og få afregnet evt. værelsesregning. (Gerne aftenen før afrejse)

Se hvad ÆldreSagen i Hals, Nordjylland mener om turen. 

Mandag den 3. februar 2020 var vi 54 forventningsfulde deltagere fra ÆldreSagen i Hals, Nordjylland, som var MEGET tidligt oppe! Mellem kl. 04.40 og kl. ca. 06.00 blev vi nemlig på 5 forskellige opsamlingssteder afhentet af een af Sørens Rejsers flotte 4*  luksusbusser. Kl. ca. 18.00 samme aften var vi - efter en behagelig og veltilrettelagt køretur med dygtig og hyggelig chauffør - fremme ved vores destination: Hotel New Skanpol i den hyggelige polske kurby Kolobrzeg. Her ventede 3 aktive og indholdsrige dage med masser af velvære, afslapning, hygge, fællesskab med hinanden, udmærkede måltider, festaften med levende musik og dans, 1/2 dages udflugt og oplevelser på egen hånd i den udstrækning den enkelte deltager ønsker og magter. 

Den hyggelige by byder på masser af oplevelsesmuligheder - f.eks. besøg på konditorier med de lækreste kager, godt polsk øl på eet af de utallige hyggelige værtshuse og shopping i små butikker - bl.a. tøj og sko-  eller bare at sidde på en bænk i byparken og nyde folkelivet. Fra hotellet er der kun 15 minutters spadseretur til havnen og strandpromenaden med mange boder og spisesteder.  ALT er meget billigt, så man kommer langt med få lommepenge.

Hvis man ikke er så mobil, og har svært ved at gå rundt i byen, så er der mange muligheder for aktivitet på kurhotellet: gratis brug af swimmingpool, sauna, dampbad og mange forskellige behandlinger, som kan tilkøbes ud over de 4 gratis behandlinger. 

Inden turen i februar 2020 havde vi fra Ældresagen i Hals reserveret en bus til uge 11 i marts 2021 til endnu en senior velvære tur. Det skulle vise sig at være klogt og forudseende. I bussen hjem fra første tur tilmeldte ca. 40 deltagere sig til turen i 2021 - hvilket jo var et klart bevis på, at turen havde været en succes. Alle deltagere gav udtryk for stor tilfredshed, og var enige om, at man virkelig får valuta for pengene. P.gr.a. af corona restriktionerne blev den planlagte tur i marts 2021 aflyst, men vi er så heldige at Sørens Rejser ekstraordinært har mulighed for at tilbyde os en tur i oktober 2021. Der er rift om pladserne, og turen er allerede fuldt booket. 

Fra ÆldreSagen i Hals kan vi på det kraftigste anbefale Sørens Rejser som teknisk arrangør af velvære turen til Polen. Det er positivt og smidigt at samarbejde med dem om planlægningen, og alt det administrative fungerer fint og hurtigt. Chaufførerne kan andet end af køre bussen - de fungerer også som rejseledere, og er meget vidende om Polen og Kolobrzeg, og under opholdet er de hjælpsomme med at besvare spørgsmål og koordinere aftaler med hotellet - eksempelvis om lån af lokaler til fællessang, banko eller anden fællesaktivitet.

Vi giver firmaet 6 stjerner ud af 5 😁😁

Inger Grønhøj

ÆldreSagen, lokalafdeling Hals

 

Søg rejse

Rejsekalender

11/5TulipanfestivalFra 795,-
12/5Horsens Statsfængsel med TarteletterFra 585,-
13/5Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
14/5Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
18/5Ud i det blåFra 695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo