Skip to main content

Klassiske operarejser

Sørens Rejser tilbyder oplevelser med klassiske busrejser til Operaen i København. Disse rejser kombinerer opera,  mad,  hygge,  oplevelser og overnatning på et centralt beliggende hotel.

På disse rejser tager vi på 2 dages rejser til den smukke Københavnske opera, hvor du kan nyde en aften med verdensklasse-operaopførelser. Derudover sørger Sørens Rejser for, at hyggen er i højsædet. Du vil have mulighed for at møde andre operaentusiaster og dele din kærlighed til musik og kunst.

Når det kommer til overnatning, er der intet at bekymre sig om. Sørens Rejser sørger for, at du bor på et centralt beliggende hotel i København, hvilket giver dig nem adgang til byens seværdigheder og aktiviteter uden besvær.

Så hvis du er en operaentusiast, der ønsker at kombinere den musikalske oplevelse med hygge, god mad og bekvemmelig overnatning i centrum af København, er Sørens Rejser det perfekte valg for dig.

I 2024 har vi flg: 

Madame Butterfly
Alle rives med af Puccinis dramatiske opera i tre akter, Madame Butterfly, om den unge kvinde, der udnyttes og brutalt får sine sommerfuglevinger revet af. Den tragiske kærlighedshistorie om den japanske geisha Cio-Cio-Sans møde med en amerikansk løjtnant i Nagasaki er dybt bevægende og samtidig ætsende stærk med sin imperialismekritik og sit portræt af en kvinde, som naivt drømmer om, at et andet liv er muligt.

Askepot
Eventyret om Askepot er kendt og elsket af ethvert barn, og i Gregory Deans ballet-udgave er der skruet helt op for romantikken. Til Prokofjevs smukke musik fortælles historien om den fattige pige med det gode hjerte, der trods store forhindringer på sin vej gudskelov til sidst kan konstatere, at retfærdighed og kærlighed kommer til den, der fortjener det.

Tryllefløjten
Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse. Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Python møder wienerklassisk opera.

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Januar 2024

30/1 - se afgangstider2AskepotImperial Hotel52.995,-BestilMere information

April 2024

30/4 - se afgangstider2Madame ButterflyImperial HotelMere end 83.195,-BestilMere information

Maj 2024

16/5 - se afgangstider2TryllefløjtenImperial HotelMere end 83.595,-BestilMere information

Hotel

Imperial Hotel

Imperial Hotel

Hotellet er centralt beliggende i København, med blot 200 m til Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Derudover er du kun et stenkast fra Frederiksberg og Vesterbro som tilbyder skønne shoppingmulighede...

Rejsekalender

10/12Julemarked på Børglum KlosterFra 699,-
13/12Julefrokost på Gjerrild KroFra 499,-
23/12Juleaften på RømøFra 5.995,-
30/12Nytårskoncert i Operaen Fra 3.599,-
30/12Nytår i BordesholmFra 2.795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo