Skip to main content

Klassiske operarejser

Operaen & Dronningens Smykkeskrin.

Glæd dig til et væld af oplevelser på Sørens Rejsers klassiske Operature. I Operaen som er en gave til det danske folk fra A. P. Møller skal vi nyde historier med hjertegribende smuk musik. I Almanak gourmet restaurant skal vi nyde en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad. Vi bor på det 4-stjernet Phoenix Copenhagen som sammen med Amalienborg og Marmorkirken danner midtpunktet for det liv, der markerer Frederiksstaden og er Københavns mest mondæne kvarter. Hotellet ligger nabo til Amalienborg hvor vi skal opleve særudstillingen ”EN DRONNINGS SMYKKESKRIN – 50 år på tronen fortalt i smykker”

La bohème 22. - 23. marts 2022
Puccinis La bohème fremkalder de helt store følelser. Den uforglemmelige fortælling og den stærke musik griber både erfarne operaelskere og nye operagængere om hjertet. Essensen i Puccinis
La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin og et næsten filmisk fortættet plot, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama.

Don Juan 24. - 25. maj 2022
Don Juan er den ultimative forfører, der forfølger sine lyster uanset prisen. Mozarts opera om kvindebedåreren med den umættelige lyst, giver stof til eftertanke i en strøm af fænomenal musik. Den
Kongelige Operas solistensemble mestrer både tragik og komik, og i Don Juan folder sangerne sig ud i hele følelsesspektret. Den både frastødende og forførende Don Juan synges på skift af Palle Knudsen og Jens Søndergaard.

Klik nedenfor på en af vores 2 afgange. 

Søg rejse

Rejsekalender

13/3MadeiraFra 8.795,-
20/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
22/3La Boheme - Opera Fra 3.095,-
3/4SANG – SMIL – SUPER STEMNING Fra 3.595,-
3/4SANG – SMIL – SUPER STEMNING Fra 3.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo