Skip to main content

Tryllefløjten

Image: Henrik Stenberg og Camilla Winther
Image: Henrik Stenberg og Camilla Winther
Image: Henrik Stenberg og Camilla Winther
Image: Henrik Stenberg og Camilla Winther
Image: Henrik Stenberg og Camilla Winther

- Mozarts underholdende opera for alle
Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse. Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Python møder wienerklassisk opera.

1. dag – Café Razz og Operaen
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi fortsætter til København, hvor vi bliver indkvarteret på Imperial Hotel. Der bliver lidt tid til afslapning, inden vi mødes i hotellets restaurant til en dejlig 3-retters middag inkl. kaffe. Herefter kører vi det lille stykke vej til Operaen, hvor vi skal se den populære opera.  

2. dag – Rundvisning i Ny Carlsberg Glyptotek
Efter morgenmad på hotellet skal vi på en spændende rundvisning i Glyptoteket. Ny Carlsberg Glyptoteks stifter - brygger Carl Jacobsen, var en passioneret kunstsamler, som samlede antik og moderne kunst fra hele verden. Brygger Carl Jacobsen åbnede Glyptoteket i 1897 og det står i dag som et monument i hjertet af København og skaber en storslået ramme om museets værker og genstande. Vi ser nærmere på materialerne, mosaikkerne, farverne og vi hører historierne om de tre forskellige bygninger, som museet i dag består af. Frokosten bliver på egen hånd i centrum af København, inden vi hen ad eftermiddagen forlader byen. Vi kører med en passende pause undervejs mod Jylland. Vi forventer at være hjemme midt på aftenen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Maj 2024

16/5 - se afgangstider2TryllefløjtenImperial HotelFuldbooket, venteliste3.595,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Imperial Hotel

Imperial Hotel

Hotellet er centralt beliggende i København, med blot 200 m til Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Derudover er du kun et stenkast fra Frederiksberg og Vesterbro som tilbyder skønne shoppingmulighede...

Rejsekalender

23/4REGAN VestFra 795,-
24/4Folketinget & Nordisk FilmFra 950,-
24/4Ud i det blå Fra 795,-
30/4Madame ButterflyFra 3.195,-
2/5Sørens MadklubFra 499,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo