Klassiske operarejser

Operaen & Dronningens Smykkeskrin.

Glæd dig til et væld af oplevelser på Sørens Rejsers klassiske Operature. I Operaen, som er en gave til det danske folk fra A. P. Møller, skal vi nyde historier med hjertegribende smuk musik. Vi bor på det 4-stjernet Phoenix Copenhagen, som sammen med Amalienborg og Marmorkirken danner midtpunktet for det liv, der markerer Frederiksstaden og er Københavns mest mondæne kvarter. Hotellet ligger nabo til Amalienborg, hvor vi skal opleve særudstillingen ”EN DRONNINGS SMYKKESKRIN – 50 år på tronen fortalt i smykker”

Don Juan 24. - 25. maj 2022
Don Juan er den ultimative forfører, der forfølger sine lyster uanset prisen. Mozarts opera om kvindebedåreren med den umættelige lyst, giver stof til eftertanke i en strøm af fænomenal musik. Den
Kongelige Operas solistensemble mestrer både tragik og komik, og i Don Juan folder sangerne sig ud i hele følelsesspektret. Den både frastødende og forførende Don Juan synges på skift af Palle Knudsen og Jens Søndergaard.

Askepot 22. - 23. oktober 2022

De norske anmeldere beskrev dette fantasifulde festfyrværkeri af en forestilling som “Den mest spektakulære opsætning nogensinde”. En eventyrlig opera med virtuos skønsang og forrygende komik.

Clorinda og Tisbe er gement onde mod deres stedsøster Askepot, der drømmer om at møde den eneste ene, mens hun indhyllet i aske i sit køkken knokler for hele familien. Charles Perraults eventyrsamling Gåsemors eventyr fra 1697 var udgangspunkt for den 24-årige Rossinis libretto, og de fantastiske eventyr har gennem tiden også inspireret andre kendte komponister, blandt andre Ravel.

Trods sine 200 år bag sig er operaen Askepot lige så frisk og medrivende som på Rossinis tid. Norske Stefan Herheim og hans talentfulde kunstneriske hold har skabt et farvestrålende og festligt show, og et visionært videodesign fører Askepot og prinsen til nye dimensioner i denne legesyge udgave af Rossinis herlige bel canto opera.

Der er fart og tempo over forestillingen, ligesom der var over komponisten, da han skrev operaen på blot 24 dage. Den brasilianske mezzosopran Josy Santos kan opleves i rollen som Askepot, og italienske Matteo Macchioni, der kunne høres som Ferrando i Così fan tutte for et par sæsoner siden, synger partiet som prinsen Don Ramiro.

Klik nedenfor på en af vores 2 afgange.