Tag på bustur til København og oplev julehyggen | Sørens Rejser
Julemarked i København (1 dag)

Julemarked i København (1 dag)

- Med jul i Tivoli

En bustur til København med Sørens Rejser byder på masser af julehygge. Man kan få en rundtur i hovedstaden eller stå af tæt på Tivoli, hvor man kan gå rundt blandt de festlige boder, og mulighederne for indkøb er mange. Vi tilbyder også andre busture til København.

Vi kører over Fyn, hvor vi holder en lille pause, inden vi fortsætter til København. Vi er fremme omkring middag. Herefter kan man vælge at blive siddende i bussen og tage med på en rundtur i København eller stå af tæt ved Tivoli. I Tivoli ved juletid møder vi meget ofte julemanden, der hygger om havens gæster. Mulighederne for underholdning og ”shopping” er næsten utømmelige i denne skønne gamle forlystelsespark, hvor man kan gå på opdagelse i de mange flotte boder, prøve forlystelser, se nisserne forberede sig til juleaften i Nissekøbing og opleve Tivolis forrygende Nisseband på Påfugle scenen.
Stadeholderne har alle arbejdet hårdt for, at deres boder er så smukt og festligt pyntede som muligt. Alle bugner de af gaver, delikatesser, mad og drikkevarer. Retur fra København ca. kl. 18.00 direkte mod Jylland med en lille pause undervejs. Billetter til Tivoli kan købes i bussen.
Afrejse/hjemkomst:
12/12 - 12/12 2020 1 dag
 
Pris for 1 dag: kr.  495,-

I prisen er inkluderet:
Bus, broafgift samt byrundtur i København.
Julehygge i de Københavnske gader Jul i tivoli
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 06.30
Kjellerup Sørens Rejser 07.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 07.20
Skanderborg Banegården 07.50

Forventet hjemkomst:

Skanderborg: ca. 23.15
Silkeborg: ca. 23.45
Kjellerup: ca. 00.05
Viborg: ca. 00.35

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)