Jul i Sverige | Sørens Rejser.dk
Jul i Sverige

Jul i Sverige

- Besøg i Liseberg & Gekås


OBS!!


Dato ændring


Dato er ændret i forhold til katalogetSvenske julemarkeder er traditionsrige og julemanden, eller Tomtefar, som han hedder i Sverige, går rundt på gaderne til glæde for både store og små. I tiden op til jul bliver Göteborg omdannet til et stort julemarked med markeder flere steder; f.eks. i Nordstan indkøbscenter, Haga-kvarteret, i Kronhuset og på Gustav Adolfs Torg.

I juletiden bliver Liseberg forvandlet til et hvidt vinter ”wonderland” med alt fra Polkagrise til krystal i boderne. Julemarkedet er kåret som Sveriges største, hvor mere end 5 millioner glitrende julelys får parken til at lyse op i vintermørket.1. dag - Göteborg og Lisberg
Vi kører til Frederikshavn, hvor vi skal med færgen til Göteborg. Ombord på morgenfærgen serveres der brunchbuffet. Vi ankommer til Göteborg ved middagstid og kører direkte til Liseberg, som til dagligt er Nordens største forlystelsespark. Vi har god tid i parken og først sidst på eftermiddagen, kører vi til vores hotel, hvor aftensmaden venter. Vi bor centralt i byen og efter aftensmaden er det oplagt at gå en tur ud og se julebelysningen i byen.

2. dag - Gekås Ullerad
Vi spiser morgenmad på hotellet og kører syd på til Ullerad. I byens store indkøbscenter, Gekås Ullared, kan du købe alt hvad hjertet begærer. Flere tusinde skandinaver, og sågar tyskere, kommer hvert år til centeret for at gøre en god handel. Her kan du købe alt lige fra tøj, sko og legetøj til mad, elektronik, haveredskaber og meget mere. Gekås bliver hvert år besøgt af næsten 5 millioner kunder,
men der er ingen tilbud eller kampagner, kun lave priser. Når vi har pakket bussen med indkøb, kører vi til Halmstad og sejler retur til Grenå. Herfra går turen direkte til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
28/11 - 29/11 2020 2 dage
 
Pris for 2 dage: kr.  2.495,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  725,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelvernatning
2 x Morgenmad
1 x Aftensmad
Sejltur Danmark/Sverige tur/retur
Entré til Liseberg

Valuta:
Svenske kr.
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)