Norges Nationaldag | Sørens Rejser.dk
Norges Nationaldag - NYHED!

Norges Nationaldag - NYHED!

i Oslo

Grundlovsdag i Norge er en festdag som ingen anden. Optogene i de største byer tiltrækker titusindvis af flagviftende tilskuere, og nationaldagen er en enorm begivenhed. Den 17. maj fejrer nordmændene underskrivelsen af den norske grundlov i 1814. Især de største byer er fyldt med marcherende bands, paradeoptog og glade mennesker. I Oslo vinker kongefamilien til de forbipasserende parader fra kongeslottet. Nationaldagen er også en oplagt mulighed for nordmændene til, at iklæde sig deres farverige nationale klædedragter.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

1. dag - Danmark - Norge
Efter opsamling i Midtjylland går turen til Hirtshals. Vi sejler med færgen til Norge og kører langs sydkysten, en smuk vej fyldt med Norges smukke natur. Vi indkvarteres på hotellet midt i centrum af Oslo. Der bliver tid til at opleve byen på egen hånd og nyde stemningen på havnepromenaden, hvor Operahuset og Festningen, Aker Brygge ligger. Nabo til hotellet ligger også Oslo Domkirke. Aftensmaden spises i hotellets restaurant.

2. dag
Der venter os en fantastisk dag med mange oplevelser. Efter morgenmadden vil man kunne opleve marcherende bands, børneoptog og et utal af viftende flag. Der er ca. 100.000 mennesker der deltager i paraden i Oslo, heraf ca. 100 er skoler. Paraden passerer Kongeslottet, hvor den royale familie hilser fra balkonen. Hele byen er fyldt med underholdning, levende musik og sang. Efter en oplevelsesrig dag, går vi ombord på Stena Saga og sejlere mod Frederikshavn. Her nyder vi aftensmaden ombord, og under udsejlingen er der rig lejlighed for at opleve Oslofjordens smukke natur helt ud til Skagerrak.

3. dag
Vi slår øjnene op efter en god nats søvn på skibet, og spiser morgenbuffet. Vi kører det sidste stykke vej til Midtjylland og forventer at være hjemme omkring middag.
Afrejse/hjemkomst:
16/05 - 18/05 2020 3 dage Ring
 
Pris for 3 dage: kr.  2.795,-
Tillæg for enketvær.: kr.  725,-
Tillæg udvendig kahyt (hjemrejse): kr.  250,-
Tillæg udvendig kahyt i enkeltvær. (hjemrejse): kr.  500,-

I prisen er inkluderet:
2 x Færgeoverfart
1 x Hotelovernatning
1 x Aftensmad
1 x Morgenmad
1 x Aftenbuffet på Stena Line med drikke
1 x Morgenbuffet på Stena Line

Valuta:
Norske Kr.
Opsamlingsrute
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 04.40
Skanderborg Banegården 05.00
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 05.20
Århus Musikhuset 05.30
Randers Gasværksgrunden 06.15
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 05.40
Kjellerup Sørens Rejser 06.00
Viborg Eksercerpladsen 06.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)