Skip to main content

Norge - Vestlandet


- Frodige dale, fjorde, og imponerende vandfald
Tag med os til Norge og oplev den fortryllende og mangfoldige natur. Mulighederne for unikke oplevelser, spændende aktiviteter og velværende afslapning er nærmest uendelige på denne rejse. Norges jordnære og venlige folk lever i harmoni med den storslåede natur, og lyse sommernætter tilføjer en ekstra magi til oplevelsen. Den norske kyst strækker sig langt ind mellem majestætiske fjelde, der rejser sig hundreder af meter over det dybblå hav og omkranser de verdensberømte fjorde. Vi vil udforske de mest betagende områder i Vestlandet og opleve Norges sydligste højfjeldsområde, Telemarken. På denne rejse vil du virkelig mærke Norges autentiske, moderne og internationale atmosfære. Sammen vil vi skabe uforglemmelige minder og fordybe os i den unikke skønhed, som Norge har at byde på. Velkommen til en uforglemmelig rejse gennem Norges naturlige vidundere!

1. dag - Afgang fra Danmark med Fjord Line fra Hirtshals
Vi sejler med Fjord Line fra Hirtshals kl. 20.00. Efter ind tjekket på skibet, nyder vi aftensmaden ombord. Vi sejler mod Bergen via Stavanger. Skibet tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter som underholdning, livemusik eller mulighed for at gå ture på dækket og nyde den friske havluft.

2. dag - Skærgården og Bergen
Vi slår øjnene op til et fantastisk syn. Allerede kl. 06.30 ankommer vi til Stavanger, og vi kan følge med i indsejlingen, mens vi nyder skibets morgenmad. Vi bliver ombord og sejler videre til Bergen, der er på Unescos Verdensarvliste. En sejltur med sjæl. Med udsigt til majestætiske fjelde, dybe fjorde og den afvekslende skærgård. Kl. 12.30 går vi i land i Bergen og siger farvel til skibet. Vi stiger på bussen og får på køreturen et godt indtryk af byens historie og struktur. Kendte steder som Bryggen, Fisketorget, Grieghallen og Festningsområdet er nogle af højdepunkterne. Vi tager Fløibanen op på Bergens højeste punkt 302 meter over havets overflade. Derfra har man en fantastisk udsigt ud over Norges næststørste by, der er omkranset af 7 fjelde. Sidst på dagen tjekker vi ind på vores hotel ved havnen, og efter spisning på hotellet er det oplagt at indsnuse aftenstemningen i Bergen på en lille spadseretur.

3. dag - Bergen, Gudvangen, Flåm og Geilo
Dagen bliver turens højdepunkt. Vi skal fra Bergen via Gudvangen og Flåm til Geilo og benytte såvel bus som færge og tog gennem noget af Norges fineste natur. I løbet af turen kan vi sætte indtil flere flueben på Unescos Verdensarvsliste. Efter morgenmaden kører vi ind i landet til Gudvangen. På en sejltur skal vi opleve et af Norges mest populære fjordlandskaber. Vi går fra borde i Flåm, hvorfra turen går videre med tog ad den 20 km lange Flåmsbanen, som med 21 hårnålesving snor sig fra Myrdal til Flåm 867 meter længere nede - godt gemt i Aurlandsfjordens inderste hjørne. Denne imponerende jernbanestrækning markedsføres som "Norge i en nøddeskal”. Den er kåret som en af verdens mest betagende togrejser og er en af landets største turistattraktioner. Vi står af toget i Myrdal, hvortil eneste adgang er via jernbane eller ad vandre/cykelstier, og skifter til toget mod Geilo. Her venter bussen og kører os til hotellet i Geilo, hvor vi slutter denne uforglemmelige dag med aftensmad.

4. dag - Telemarken og Vrådal
Turen i dag tager os med rundt om Hardangervidda Nationalpark - Norges største - med fosser, fjorde og bjergpas. Højden varierer fra 1.100 til op i nærheden af 1.900 meter over havet. Vi kører ind i Telemarken med skyhøje fjelde, højlandsplateauer, sprudlende vandfald, spejlblanke søer og støvfri luft – alt det bedste fra den norske natur.  Vi skal overnatte i den hyggelige landsby Vrådal, ved bredden af Telemarks største sø Nisser. Vi nyder aftensmaden på det mere end 150 år gamle hotel. Det er oplagt at slutte dagen med en spadseretur ved søen.

5. dag - Vrådal og Hjemrejse
Efter at have nydt den betagende natur og de uforglemmelige oplevelser i Norge, vender vi nu tilbage mod vores hjemland. Vi fortsætter vores rejse fra Vrådal mod Norges sydkyst, hvor vi vil tage en kort sejltur til Danmark. Vi forventer at være hjemme midt på aftenen.

Bemærk: 
Valuta: Norske kr. eller betalingskort (de fleste hoteller tager ikke imod kontanter)

Afrejse tidspunkterne fremsendes ca. 14 dage før afrejsen. 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2024

16/6 - se afgangstider5Norge - VestlandetHoteller Norge VestlandetMere end 86.875,-BestilMere information

August 2024

26/8 - se afgangstider5Norge - VestlandetHoteller Norge VestlandetMere end 86.875,-BestilMere information

Hotel

Hoteller Norge Vestlandet

Hoteller Norge Vestlandet

1. Overnatning: Ombord på Fjord Line, Hirtshals - Bergen 2. Overnatning: Bergen 3. Overnatning: Geilo 4. Overnatning: Straand Hotel, Vrådal...

Rejsekalender

25/9Kongehusets repræsentations- & gæstepalæ Fra 995,-
26/9REGAN VestFra 895,-
29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo