Julekoncert i Operaen med Sissel Kyrkjebø
Sissel Kyrkjebø i Operaen

Sissel Kyrkjebø i Operaen

Fantastisk musikoplevelse

Sissel har en stemme som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af Sissels koncerter.
Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Tag med os i Operaen i København og oplev den norske stjerne, som har været med på musikken til Titanic, og sunget sammen med danske Sebastian. Allerede som 9-årig begyndte hun sin funklende karriere.

Sissels jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden, inklusiv 6 danske koncerter, heraf 5 udsolgte.
Årets juleturné bliver endda større og Sissel kommer på besøg i Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Hamar i Norge d. 22. november og afslutning i Reykjavik d. 19. december.

Efter opsamling køres med pause til København, hvor koncerten starter kl. 17.00. Efter koncerten køres retur mod Jylland, undervejs er der sandwich i bussen. Forventet hjemkomst omkring midnat.
Afrejse/hjemkomst:
17/12 - 17/12 2018 1 dag Udsolgt
 
Pris for 1 dag: kr.  1.175,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport
1 x Billet i kategori A
1 x Sandwich på hjemturen
Opsamlingsrute
Viborg Tinghallen 10.00
Kjellerup Sørens Rejser 10.30
Silkeborg Circle K/Søtorvet 10.50
Horsens Q8 Tanken, Lund 11.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)