Juleaften på Rømø
Juleaften på Rømø

Juleaften på Rømø

- Ægte dansk julestemning

På denne tur inviteres I med til at fejre julen på Komman­dørgården på Rømø. Her skal vi julehygge og nyde den dejlige traditionelle danske julemad. Med spændende ud­flugter på programmet venter en oplevelsesrig julerejse, hvor der også er mulighed for afslapning. Der er lagt op til en stemningsfyldt og festlig juleaften.

1. dag - Udrejse til Rømø
Efter endt opsamling kører vi til grænsen, hvor der er mulighed for at handle. Vi fortsætter mod Rømø, hvor vi indkvarteres på Hotel Kommandørgården. Kl. 14.30 er der mulighed for at tage med i skoven, hvor der vil blive serveret gløgg og æbleskiver og årets juletræ bliver fældet. Herefter middag på hotellet.

2. dag
Dagen starter med morgenmad hvorefter der er mulighed for at tage med på en spændende Vadehavstur med østerspluk og tilberedning af østers der efterfølgende nydes med bobler. Husk gummistøvler og praktisk tøj. Eftermiddagen byder på stort sønderjysk kaffebord samt gudstjeneste i Rømø Kirke. Efter mid­dagen på hotellet hygger vi med julebanko på sønderjysk.

3. dag
Hotellet serverer morgenbuffet. Vi kører en lille formiddagstur i det sønderjyske og er tilbage ved hotellet omkring middag. Først på eftermiddagen bliver der på hotellet vist den hyggelige danske julefilm – Nøddebo Præstegård. Til aften nyder vi en traditionel dansk julemiddag, inden dansen går omkring juletræet. Det bliver en hyggelig aften, og der er selvfølgelig en lille gave til alle vores gæster fra Sørens Rejser.

4. dag
Efter morgenmaden er formiddagen til fri rådighed. Der er bl.a. mulighed for at benytte sig af hotellets spa- og wellnesscenter, indendørs swimmingpool eller en vandretur langs Vadehavet, som nu er på UNESCOS Verdensarvliste. Til aften serveres en stor traditionel julebuffet. Herefter hygger vi med fælles pakkespil. Husk at medbringe 3 små gaver á 20 kr.

5. dag – Hjemrejse
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bussen og tager afsked med Rømø.
Afrejse/hjemkomst:
22/12 - 26/12 2018 5 dage
 
Pris for 5 dage: kr.  4.995,-
Enkeltværelse: kr.  900,-

Bemærk:
Husk gummistøvler samt 3 små gaver á 20 kr.

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
1 x Sønderjysk kaffebord
1 x Traditionel julemenu den 24/12
3 x Aftensmad
Julebanko
Pakkespil
Udflugter ifølge programmet
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen 07:30
Kjellerup Sørens Rejser 08.00
Silkeborg Søtorvet 08.20
Horsens Q8 Tanken 09:00
Vejle DTC 09:20
Kolding Scandic 09:40
Randers Randershallen 07.20
Aarhus Musikhuset 08:10
Aarhus Viby Torv 08:20
Skanderborg Banegården 08:40

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)