Julemarked i Berlin | Sørens Rejser.dk
Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

- Alt hvad julehjertet begærer

Julemarked i Berlin er noget helt specielt. Fra slutningen af november forvandles byens torve og pladser til julemarkeder, med alt hvad “julehjertet” begærer, og overalt dufter det af jul. Tag med og oplev den dejlige julestemning i denne skønne by. Samtidig bliver der tid på egen hånd, hvor man kan shoppe og opleve nogle af de mange spændende seværdigheder i Berlin. Gør et godt juleindkøb til juletræet og julebordet. Berlin har mange forskellige julemarkeder i både den østlige- og vestlige bydel, hver med sit særpræg.

1. dag
Efter endt opsamling kører vi til grænsen, hvor vi holder en mindre pause. Vi fortsætter sydpå, og ankommer sidst på eftermiddagen til vores hotel lige ved Alexanderplatz, ved siden af julemarkedet, med det store vinter- og juleverden med over 100 forskellige boder med julestads, mad og drikke. Vi spiser aftensmad sammen i hotellets restaurant.

UDFLUGTER & OPLEVELSE

Byrundtur
På en byrundtur skal vi opleve mange af storbyens historiske og kulturelle seværdigheder. Kurfürstendamm, Unter den Linden, Gendarmenmarkt og Potsdammer Platz samt Rigsdagsbygningen. Vi fortsætter til mange af Berlins berømte vartegn, bl.a. Sejrssøjlen, Brandenburger Tor og ikke mindst Checkpoint Charlie med resterne af Berlinmuren. Der bliver på turen, tid til at opleve Berlins berømte julemarked ved Charlottenburg-Slottet, samt tid på egen hånd til at opleve byen, inden vi mødes til fælles aftensmad ude i byen.


Julemarkeder
Vi kommer til flere af Berlins berømte julemarkeder i både den østlige- samt vestlige bydel. Bl.a. kommer vi til de berømte
julemarkeder ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche samt ved Berlins røde rådhus. Her kan købes og smages på alt, der hører julen til. Der bliver rig mulighed for at få smukke juleting med hjem til højtiden. Turen afsluttes ved det store julemarked på Alexanderplatz. Dagen afsluttes med aftensmad ude i byen, hvorefter vi kommer forbi nogle af byens berømte seværdigheder, der vil være oplyst i nattens mørke.


4. dag
Vi tager fra hotellet først på formiddagen og kører med passende pauser til grænsen, hvor vi gør det sidste stop, inden vi fortsætter til vores hjembyer. Forventet hjemkomst først på aftenen.
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)