Julemarked i Berlin | Sørens Rejser.dk
Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

- Alt hvad julehjertet begærer

Julemarked i Berlin er noget helt specielt. Fra slutningen af november forvandles byens torve og pladser til julemarkeder, med alt hvad “julehjertet” begærer, og overalt dufter det af jul. Tag med og oplev den dejlige julestemning i denne skønne by. Samtidig bliver der tid på egen hånd, hvor vi skal shoppe og opleve nogle af de mange spændende seværdigheder i Berlin. Gør et godt juleindkøb til juletræet og julebordet. Berlin har mange forskellige julemarkeder i både den østlige- og vestlige bydel, hver med sit særpræg.

1. dag
Efter endt opsamling kører vi til grænsen, hvor vi holder en mindre pause. Vi fortsætter sydpå. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, som ligger ved Alexanderplatz. Her ved finder vi Berlins hyggelige julemarked, med over 100 forskellige boder med julepynt, mad og drikke. Efter indkvarteringen bliver der tid til at slappe af, inden vi sammen spiser aftensmad i hotellets restauranter.

2. dag
Vi kommer til flere af Berlins berømte julemarkeder i både den østlige og vestlige bydel. Bl.a. kommer vi til de berømte julemarkeder ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche samt ved Berlins røde rådhus. Her
kan købes og smages på alt, der hører julen til, og der bliver rig mulighed for at få smukke juleting med hjem til højtiden. Aftensmaden nyder vi på hotellet.

3. dag
Vi tager fra hotellet først på formiddagen og kører med passende pauser til grænsen, hvor vi gør det sidste stop, inden vi fortsætter til vores hjembyer. Forventet hjemkomst først på aftenen.
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)