Helgoland | Sørens Rejser.dk
Helgoland

Helgoland

- Helgolandsafari

Den lille tyske ø Helgoland, har trods sin beskedne størrelse, utrolig meget at byde på. Kendetegnet for øen er Den Røde Sandstensklippeø, der er 61 m høj og har en dramatisk pirat- og krigshistorie, som fortælles under turen. På Helgoland oplever vi fuglefjeldet med utallige fugle. Vi kommer ned i øens bunkeranlæg og besøger Düne, sandøen øst for Helgoland, hvor man kommer næsten uvirkeligt tæt på masser af sæler. En meget anderledes intens natur- og kulturoplevelse venter på denne tur.

1. dag
Efter endt opsamling fortsættes sydpå til Büsum på den tyske vestkyst, hvorfra vi sejler til Helgoland. Inden afrejsen fra Büsum støder den lokale dansktalende naturvejleder fra Sort Sol Safari til, som følge os på resten af turen. Ombord på båden er reserveret pladser, og der serveres kaffe og brød under overfarten.

Efter indkvartering på hotellet, og frokost på egen hånd, tager guiden os med rundt på en spændende rundtur på bl.a. fuglefjeldet, hvor der bliver mulighed at komme tæt på øens mange havfugle, samt forbi de civile bunkeranlæg, hvor der fortælles om livet på Helgoland under bl.a. 2. Verdenskrig. Efter aftensmaden på en nærliggende restaurant, tager guiden os med på en aftentur ud til klippen Lange Anna, hvor der bliver mulighed at nyde solnedgange.

2. dag
Efter morgenmaden går turen til naboøen Düne. Den flade og ubeboede ø bliver anvendt som badeø, og huser også Helgolands lille flyveplads. På Düne holder områdets mange sæler til, og man kan komme meget tæt på dem. Efter besøget på Düne, bliver der tid til frokost samt at opleve øen på egen hånd, eller sammen med guiden, inden båden bringer os tilbage til fastlandet. Let aftensmad ombord - schnitzel med kartoffelsalat. Efter ankomst til havnen i Büsum, går turen retur mod vores hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
30/08 - 31/08 2020 2 dage
 
Pris for 2 dage: kr.  2.875,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  300,-

Bemærk:
Turen anbefales ikke til gangbesværede, da der må påregnes en del gang i ujævnt terræn

I prisen er inkluderet:
1 x Kaffe/ brød under overfarten til Helgoland
1 x Naturvejleder fra Sort Sol Safari
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
1 x Aftensmad på Helgoland
1 x Aftensmad på færgen
Overfart til Helgoland (t/r)
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro

Hotel:
Haus Hanseat, Haus Nickels og
Miramar

Vi benytter 3 små, gode og hyggelige hoteller på Helgoland. Alle 3 hoteller ligger få minutters gang fra havnen.
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)