Julemarked i Harzen | Sørens Rejser.dk
Julemarked i Harzen

Julemarked i Harzen

Ophold på centrum hotel i Goslar

Kom i julestemning i det smukke vinterklædte Harzen med nogle dejlige dage på det hyggelige 4-stjernede Hotel Der Achtermann i Goslar. Kejserbyen, Goslar, med sit bycentrum fra middelalderen, de berømte bindingsværkshuse og det smukke rådhus kunne ikke være en mere stemningsfuld kulisse for et julemarked. En hel juleskov pryder Goslars historiske centrum, som er på UNESCOs liste over verdens-kulturarv. Juleskoven er for ægte romantikere - komplet med 40 illuminerede grantræer, blød skovbund, blid musik og duftende lækkerier.

1. dag – Udrejse med julemarked i Hildesheim
Der køres sydpå med passende pauses undervejs og vi når frem til Hildesheim i løbet af eftermiddagen. Hildesheim er det kulturelle centrum mellem Harzen´s bjerge og Hannover. Blandt de mange historiske bygninger og kirker, er St. Michaels Kirche og katedralen blevet optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Vi ser byens julemarked i de historiske omgivelser, før turen fortsætter mod Goslar. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag – Rundtur i Harzens bjerge og julehygge i Wernigerode
Efter morgenmad tager vi på en rundtur i Harzen’s vinterklædte landskaber. Undervejs gør vi ophold i bindingsværksbyen Wernigerode, som har mange velbevarede huse og et utroligt smukt rådhus. Mellem disse bygninger finder vi byens hyggelige julemarked, som vi skal udforske.

3. dag – Wolfenbüttel og Jägermeister
Vi tager på hyggetur til et af Tysklands ældste julemarkeder. Siden 1585 er der blevet afholdt julemarked i Wolfenbüttel, og markedet er dermed et af de ældste i Tyskland. Ikke mindre end 600 bindingsværkhuse omgiver byens hyg­gelige centrum. Apropos… Vidste du, at Wolfenbüttel er verdens-kendt for sin urtelikør, Jägermeister? Dens oprindelse stammer fra Wolfenbüttel og distribueres i dag i 74 lande.

4. dag – Hjemrejse med julemarked i Celle
Vi tager afsked med Goslar, og kører videre nordpå til Celle. Rejselederen tager os på byvandring i den historiske del af byen. Bindingsværkshusene i Celle danner hvert år rammen om et traditionsrigt, tysk julemarked med alt, hvad der hører sig til. I de maleriske, gamle gader lokker hundredvis af forskellige boder med lokale julelækkerier, kunsthåndværk, gammeldags karruseller og andet godt - alt efter historisk forbillede, der giver fornemmelsen af at være sendt tilbage til en svunden tid. Efter dette besøg, går turen mod Danmark først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
03/12 - 06/12 2018 4 dage Forespørgsel
 
Pris for 4 dage: kr.  3.250,-
Tillæg for enketvær.:: kr.  750,-

I prisen er inkluderet:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Aftensmad
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)