Tranedans i Sverige | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Tranedans i Sverige

Tranedans i Sverige

- En stor turistattraktion

Tranedans ved Hornborgasjön kan opleves to gange om året, når de majestætiske fugle trækker mod nord. Vil man opleve op mod 15.000 fugle på én gang, er perioden sidst i marts og starten af april det bedste tidspunkt. På denne naturrejse besøger vi områderne ved Hornborgasjön, hvor tusindvis af traner samles for at opføre deres parringsdans.

1. dag – Göteborg - Trollhättan
Vi kører nordpå til Frederikshavn, og tager færgen til Göteborg, hvor vi nyder morgenbuffet ombord. I Göteborg kører vi en lille byrundtur, og ser nogle af byens seværdigheder og historiske bygninger. Derefter kører vi til Trollhättan. Her ligger kraftværket og sluseanlæggene, hvor skibene hæves eller sænkes i alt 32 meter på vejen gennem de 4 store sluser.
Derefter går turen til vores hotel ved kanalfronten i Trollhättan, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad. Hotellet er centralt beliggende, så efter aftensmaden er der mulighed for at gå en tur langs kanalerne.

2. dag - Tranedans
Efter morgenmad kører vi til Hornborgasjön, der er en af Nordeuropas vigtigste fuglesøer, for at opleve de mange traner. Ved tranecentret kommer vi tæt på de flotte fugle og oplever, hvordan tranehannerne med imponerende hoppende bevægelser og baskende vinger, forsøger at gøre deres indtryk på tranehunnerne. En storslået oplevelse i den svenske natur, hvor vi selvfølgelig har lokal guide med. Herefter mod Göteborg, og med færgen til Frederikshavn. Aftensmad serveres ombord på færgen. Efter ankomst til Frederikshavn kører vi direkte til hjembyerne. Vi regner med at være hjemme midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
27/03 - 28/03 2018 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage: kr.  2.395,-
Tillæg for enketvær.: kr.  275,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
2 x Morgenbuffet
2 x Aftensmad
Lokal guide ved ”Tranedans”
Færgeoverfarter

Valuta:
Svenske kr.
Opsamlingsrute 10
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen Fremsendes
Kjellerup Parallelvej 7 Fremsendes
Silkeborg Shell, Søtorvet Fremsendes
Randers P-pladsen ved Randershallen Fremsendes
Århus Musikhuset Fremsendes
Viby P-plads ved Torv/Kirken Fremsendes
Skanderborg Banegården Fremsendes
Horsens Q8 Tanken i Lund Fremsendes
Vejle DTC Torvet Fremsendes
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)