Skip to main content

Tranedans i Sverige

-En stor turistattraktion.
Når de majestætiske traner trækker mod nord, kan man opleve op mod 15.000 fugle på én gang. De store traner, med den lange hals og lange ben, er et imponerende syn. På denne naturrejse besøger vi områderne ved Hornborgasjön, hvor tusindvis af traner samles for at opføre deres parringsdans. I år skal vi opleve tranerne 2 gange, både sidst på dagen og om formiddagen, hvor fuglenes adfærd er meget forskellig.

1. dag - Göteborg, Tjörn, Orust og Trollhättan
Vi kører nordpå til Frederikshavn, hvor vi sejler med færgen til Göteborg. Der er god tid til morgenbuffeten ombord, inden vi ved middagstid ankommer til Göteborg. Herfra kører vi nordpå langs skærgården og via de smukke øer Tjörn og Orust til Trollhättan. Vort hotel, Swanai, er beliggende i centrum, direkte ud til Trollhättan Kanalen og er et godt udgangspunkt i forhold til udforskning af byen. Vi spiser aftensmad på hotellet.

2. dag - Tranedans - Göteborg - Danmark
Efter morgenmaden kører vi igen til Hornborgasjön, for at opleve de mange traner. Her vil en lokal guide fortæller os om de store fugle. Om morgenen kommer tranerne flyvende fra deres overnatningspladser og tænker kun på at æde. Det er et imponerede syn at se så mange store fugle, være samlet på et sted. Hvis tiden tillader det, køres turen til Göteborg over Trollhättan, hvor vi holder en lille pause, inden vi fortsætter til færgen. Der serveres dagens ret inkl.1 drikke ombord på færgen. Efter ankomst til Frederikshavn, kører vi direkte til hjembyerne. Vi er hjemme midt på aftenen.

Valuta: Svenske kr.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Marts 2023

31/3 - se afgangstider2Tranedans i SverigeScandic Hotel Swania82.495,-BestilMere information

Hotel

Scandic Hotel Swania

Scandic Hotel Swania

Dejlig beliggenhed i centrum direkte ud til Trollhättan Kanalen. Alle værelser har bad/wc, tv og wifi. Hotellet har i øvrigt følgende facilitetter: Elevator Bar Restaurant Swimmingpool Wi-fi overalt p...

Rejsekalender

7/3Svanesøen i OperaenFra 2.995,-
19/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
19/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
26/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
31/3Tranedans i SverigeFra 2.495,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo