Skip to main content

Tranedans i Sverige

-En stor turistattraktion.
Når de majestætiske traner trækker mod nord, kan man opleve op mod 15.000 fugle på én gang. De store traner, med den lange hals og lange ben, er et imponerende syn. På denne naturrejse besøger vi områderne ved Hornborgasjön, hvor tusindvis af traner samles for at opføre deres parringsdans. I år skal vi opleve tranerne 2 gange, både sidst på dagen og om formiddagen, hvor fuglenes adfærd er meget forskellig.

1. dag - Danmark - Göteborg - Tranedans
Vi kører nordpå til Frederikshavn og tager med færgen til Göteborg. Der vil være forplejning under overfarten. Fra Göteborg køres til Hornborgasjön, der er en af Nordeuropas vigtigste fuglesøer. Ved tranecentret kommer vi helt tæt på de flotte fugle, og oplever hvordan tranehannerne med hoppende bevægelser og baskende vinger, forsøger at gøre deres indtryk på tranehunnerne. Efter en storslået oplevelse i den svenske natur køres til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Tranedans - Göteborg - Danmark
Efter morgenmaden kører vi igen til Hornborgasjön, for at opleve de mange traner en sidste gang. Her vil en lokal guide komme og  fortæller os om de store fugle. Om morgenen kommer tranerne flyvende fra deres overnatningspladser og tænker kun på at æde. Det er et imponerede syn, at se så mange store fugle, være samlet på et sted. Hvis tiden tillader det, køres turen til Göteborg over Trollhättan, hvor vi holder en lille pause, inden vi fortsætter til færgen.  Der serveres aftenbuffet ombord på færgen. Efter ankomst til Frederikshavn, kører vi direkte til hjembyerne. Vi er hjemme midt på aftenen.

Valuta: Svenske kr.

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2023

5/4 - se afgangstider2Tranedans i SverigeQuality Hotel PrismaMere end 82.499,-BestilMere information

Hotel

Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prisma

Moderne hotel beliggende på toppen af Billingen i udkanten af Skövde. Udover naturen er der følgende facilitetter på hotellet: Spa- og fitnesscenter Restaurant Bar Elevator Terasse...

Rejsekalender

28/9Sejltur på KielerkanalenFra 895,-
29/9Wellness - KolobrzegFra 2.395,-
1/10Mallorca - Charmerende OplevelserFra 8.295,-
5/10Sort SolFra 725,-
6/10Wellness - KolobrzegFra 2.395,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo