Busrejse til Holland med gode oplevelser | Sorensrejser.dk
En Holland rejse byder på de mange kendetegn fra Holland såsom tulipaner, vindmøller, træsko og oste

Holland

Blomsterrejse

Oplev det charmerende land med den fantastiske natur. Rejsen byder på mange spændende udflugter og oplevelser, heriblandt verdens største blomsterpark, Keukenhof, den uovertrufne hovedstad Amsterdam og selvfølgelig blomster og tulipaner.


I Rembrandt og van Goghs fædreland, Holland, kan man opleve en symfoni af møller, kanaler, diger, tulipaner, oste og træsko. De 1.000 vindmøllers land byder på kulturelle seværdigheder, hollandsk arkitektur, farvestrålende tulipan­marker, forlystelsesparker, store bondegårde, slotte, male­riske fiskerbyer og charmerende storbyer. Over alt ses de klassiske vindmøller, der danner en smuk ramme om de idylliske småbyer med en meget gæstfri befolk­ning. Igen i år benytter vi det komfortable Hotel Petit Nord i den hyggelige og attraktive by Hoorn, som vi også skal se nærmere på.

1. dag – Danmark – Holland
Vi kører via Hamburg, Bremen, Oldenburg, Groningen og den imponerende Zuidersee-dæmning, hvor vi naturligvis holder efter­middagspause “midt på vandet”. Rejselederen leverer en informationsrig velkomst til Holland. Herfra har vi en lille times kørsel til hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Keukenhof (“Køkkenhave”)
Vi besøger verdens største blomsterpark, som er en sand fryd for øjet, hvad farver og blomsterpragt angår. Her er millioner af løgplanter, søer og specielle udstillinger i store drivhuse. Vi får indtryk af et dynamisk erhvervsliv og en infrastruktur i verdensklasse. På turen tilbage til hotellet oplever vi hollandsk charme i alle regnbuens farver.

Amsterdam
En uovertruffen storby med over 1000 broer, der forbinder de mange bydele. Vi starter vores besøg i byen med en flot kanalrundfart, hvor vi får det hele at se fra søsiden. Vi holder pause i centrum, så der bliver lejlighed til at spise frokost og gå på opdag-
­e­lse i Amsterdams indre bydel. Ingen byer i verden kan sammenlignes med Amsterdam. Den korte afstand fra Hoorn giver grundlag for et godt ophold med mange indtryk af den spændende by.

Zaanse Schans og den historiske by Hoorn
Zaanse Schans er et af højdepunkterne i Holland, og ligger kun ½ time fra vores hotel. Området er et arbejdersamfund, der daterer sig tilbage til det 18. og 19. århundrede. Her er spækket med trævindmøller, lader, huse og museer bygget i typisk hollandsk arkitektoniske stil. Smagen, duften og oplevelsen er fantastisk i denne by. Der er mulighed for at komme ind i vindmøllerne, dog mod egenbetaling.

Hoorn, som vi bor i, er absolut også et besøg værd. Gennem årene har Hoorn bevaret sit gamle bypræg. Byen har en overflod af historiske bygninger, der vidner om stor rigdom. Hoorn var sam­tidig medstifter af 1600 tallets verdensomspændende handelsflåde V.O.C. Vi følger med rejselederen en tur ind i byen, som har en hyg­gelig atmosfære. Her er alle muligheder for en afslappende eftermiddag i centrum eller det hyggelige havneområde.

5. dag – Holland – Danmark
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og turen går hjemad. Der holdes passende pauser undervejs, og der er hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
07/04 - 11/04 2019 5 dage Udsolgt
23/04 - 27/04 2019 5 dage Udsolgt
 
Pris for 5 dage: kr.  4.495,-
Tillæg for enketvær.: kr.  825,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Aftensmad
4 x Morgenmad
Entré til Keukenhof Blomsterpark
Kanalrundfart i Amsterdam
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Keukenhof - verdens største blomsterpark
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)