Skip to main content

Holland

- Tusindvis af tulipaner 

Oplev det charmerende land med den fantastiske natur. Rejsen byder på mange spændende udflugter og oplevelser, heriblandt entré til verdens største blomsterpark Keukenhof og hovedstaden Amsterdam. I Rembrandt og van Goghs fædreland Holland, kan man opleve en symfoni af møller, kanaler, diger, tulipaner, oste og træsko. De 1.000 vindmøllers land byder på kulturelle seværdigheder, hollandsk arkitektur, farvestrålende tulipanmarker, forlystelsesparker, store bondegårde, slotte, maleriske fiskerbyer og charmerende storbyer. Overalt ses de klassiske vindmøller, der danner en smuk ramme om de idylliske småbyer, med en meget gæstfri befolkning.

1. dag - Danmark - Holland
Efter opsamling finder vi et sted, hvor vi nyder vi en kop kaffe samt et rundstykke. Vi fortsætter med passende pauser via Hamburg, Bremen, Oldenburg, Groningen og den imponerende Zuidersee-dæmning. Herfra kører vi videre til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Volendam, Clara Marie og Keukenhof
Efter morgenmanden kører vi til fiskerlejet Volendam. Byen er en meget populær turistattraktion, kendt for sine gamle fiskerbåde, de smukke, tidløse og karakteristiske gamle huse og den traditionelle nationaldragt, der stadig anvendes af nogle beboere. Herfra til Clara Marie, hvor der fremstilles mange forskellige oste og de berømte hollandske træsko. Vi fortsætter til verdens største blomsterpark Keukenhof, som er en sand fryd for øjet, hvad farver og blomsterpragt angår. Her er millioner af løgplanter, søer og specielle udstillinger i store drivhuse.

Amsterdam
Amsterdam er en uovertruffen storby med over 1.000 broer, der forbinder de mange bydele. Vi begynder vores besøg i byen med en flot kanalrundfart, hvor vi får det hele at se fra vandsiden. Vi holder pause i centrum, så der er mulighed for at spise frokost og gå på opdagelse i Amsterdam.

Zaanse Schans og Alkmaar 
Zaanse Schans er et af højdepunkterne i Holland og ligger kun en halv times kørsel fra vores hotel. Området er et arbejdersamfund, der kan dateres tilbage til det 18. og 19. århundrede. Her er spækket med trævindmøller, lader, huse og museer bygget i typisk hollandsk arkitektoniske stil. Smagen, duften og oplevelsen er fantastisk i denne by. Der er mulighed for at komme ind i vindmøllerne, dog mod egenbetaling. Turen fortsætter til Alkmaar, der er kendt for sine mange gamle huse og kanaler. Herfra går turen gennem det skønne landområde Bergen aan Zee, som ligger helt ud til kysten. Her holder vi vores eftermiddagspause og nyder den friske luft, inden vi kører tilbage til hotellet.

5. dag - Holland - Danmark
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og turen går hjemad. Der holdes passende pauser undervejs og der er hjemkomst først på aftenen.

2 afgange i 2024
Afrejse/hjemkomst:
02.04 – 06.04.2024
15.04 – 19.04.2024

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2024

2/4 - se afgangstider5HollandHotel De Rijper Eilanden45.595,-BestilMere information
15/4 - se afgangstider5HollandHotel De Rijper EilandenFuldbooket, venteliste5.595,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Hotel De Rijper Eilanden

Hotel De Rijper Eilanden

Familieejet hotel med venlig betjening, rummelige værelser, alle med bad/wc og tv. Der er elevator på hotellet. Hotel De Rijper Eilanden ligger i udkanten af ​​den lille landsby De Rijp. D...

Rejsekalender

28/3Påskefrokost på Skivum KratFra 500,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo