Busrejse til Holland med gode oplevelser | Sorensrejser.dk
Sørens Rejser
En Holland rejse byder på de mange kendetegn fra Holland såsom tulipaner, vindmøller, træsko og oste

Holland

Tulipan tur

Tag på blomsterrejse til Holland med Sørens Rejser og oplev det charmerende land med den fantastiske natur. Busrejsen byder på mange spændende udflugter og oplevelser, heriblandt verdens største blomsterpark, Keukenhof, den uovertrufne hovedstad Amsterdam og selvfølgelig blomster og tulipaner. Vi tilbyder også en anden busrejse til Holland med sejltur på kanalerne.

I Rembrandt og van Goghs fædreland, Holland, kan man opleve en symfoni af møller, kanaler, diger, tulipaner, oste og træsko. De 1.000 vindmøllers land byder på kulturelle seværdigheder, en helt speciel hollandsk arkitektur, farvestrålende tulipanmarker, dejlige sandbadestrande, forlystelsesparker, store bondegårde, slotte, maleriske fiskerbyer og charmerende storbyer med hyggelig atmosfærer. På denne rejse erfarer man hurtigt, at Holland er andet, og meget mere, end blomster. Det flade landskab gennemskæres af kanaler og diger. Over alt ses de typiske vindmøller, der danner en smuk ramme om de idylliske småbyer med gamle huse, små torve og en meget gæstfri befolkning. Igen i år benytter vi det komfortable Hotel Petit Nord i den hyggelige og attraktive by Hoorn, som vi også skal kigge nærmere på.

1. dag
Vi kører via Hamburg, Bremen, Oldenburg, Groningen og den imponerende Zuidersee-dæmning, hvor vi naturligvis holder eftermiddagspause “midt på vandet”. Rejselederen leverer en informationsrig velkomst til Holland. Herfra har vi en lille times kørsel til hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Keukenhof: ("Køkkenhave")
Vi besøger verdens største blomsterpark, som er en sand fryd for øjet, hvad farver og blomsterpragt angår. Her er millioner af løgplanter, søer og specielle udstillinger i store drivhuse. Vi får indtryk af et dynamisk erhvervsliv og en infrastruktur i verdensklasse på udturen. På turen tilbage til hotellet oplever vi hollandsk charme i alle regnbuens farver.

Amsterdam
En uovertruffen storby med over 1000 broer, der forbinder de mange bydele. Vi starter vores besøg i byen med en flot kanalrundfart, hvor vi får det hele at se fra søsiden. Vi holder pause i centrum, så der bliver lejlighed til at spise frokost og gå på opdagelse i Amsterdams indre bydel. Ingen byer i verden kan sammenlignes med Amsterdam. Den korte afstand fra Hoorn giver grundlag for et godt ophold med mange indtryk af den egenartede by.

Zaanse Schans og den historiske by Hoorn
Zaanse Schans er et af højdepunkterne i Holland, og ligger kun ½ time fra vores hotel. Området er et arbejdersamfund, der daterer sig tilbage til det 18. og 19. århundrede. Her er spækket med trævindmøller, lader, huse og museer bygget i typisk hollandsk arkitektoniske stil. Smagen, duften og oplevelsen er fantastisk i denne by. Der er mulighed for at komme ind i vindmøllerne, dog mod egenbetaling.

Hoorn, som vi bor i, er absolut også et besøg værd. Gennem årene har Hoorn bevaret sit gamle bypræg. Byen har en overflod af historiske bygninger, der vidner om stor rigdom. Hoorn var samtidig medstifter af 1600 tallets verdensomspændende handelsflåde V.O.C. Vi følger med rejselederen en tur ind i byen, som har en hyggelig atmosfære. Her er alle muligheder for en afslappende eftermiddag i centrum eller det hyggelige havneområde.

5. dag: Hjemrejse
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og turen går hjemad. Der holdes passende pauser undervejs, og der er hjemkomst først på aftenen.

Vidste du at:

• 1/4 af Holland befinder sig under havniveau og det højeste punkt er på blot 323 meter.

• 70% af verdens bacon kommer fra Holland.

• Hollænderne er i gennemsnit verdens højeste folk. Mænd bliver i gennemsnit 184 cm, mens det er 170 cm for kvinder.
Afrejse/hjemkomst:
12/04 - 16/04 2018 5 dage Udsolgt
22/04 - 26/04 2018 5 dage Forespørgsel
 
Pris for 5 dage: kr.  4.395,-
Tillæg for enketvær.: kr.  825,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Aftensmad
4 x Morgenmad
Entré til Keukenhof Blomsterpark
Kanalrundfart i Amsterdam
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Volendam med de mange karakteristiske vindmøller Udflugt til Keukenhof - verdens største blomsterpark
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Gardasøen

18/7
9 dage

22/7
8 dage

23/7
6 dage

23/7
5 dage

28/7
6 dage
Ferierejser

Rhinen
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)