Skip to main content

Holland

- Tusindvis af tulipaner og diamanter

Oplev det charmerende land med den fantastiske natur. Rejsen byder på mange spændende udflugter og oplevelser, heriblandt verdens største blomsterpark, Keukenhof og den uovertrufne hovedstad Amsterdam, hvor vi besøger Royal Coster Diamonds.

I Rembrandt og van Goghs fædreland, Holland, kan man opleve en symfoni af møller, kanaler, diger, tulipaner, oste og træsko. De 1.000 vindmøllers land byder på kulturelle seværdigheder, hollandsk arkitektur, farvestrålende tulipanmarker, forlystelsesparker, store bondegårde, slotte, maleriske fiskerbyer og charmerende storbyer. Overalt ses de klassiske vindmøller, der danner en smuk ramme om de idylliske småbyer med en meget gæstfri befolkning.

I 2023 skal vi, som noget nyt, bo nord for Amsterdam - et område som vi kalder det rigtige Holland med tulipanmarker og havet lige udenfor døren.

1. dag - Danmark - Holland
Vi kører via Hamburg, Bremen, Oldenburg, Groningen og den imponerende Zuidersee-dæmning, hvor vi holder eftermiddagspause “midt på vandet”. Herfra kører vi til hotellet i Callantsoog.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Volendam, Clara Marie og Keukenhof
Efter morgenmanden kører vi til fiskerlejet Volendam. Byen er en meget populær turistattraktion, kendt for sine gamle fiskerbåde og den traditionelle nationaldragt, der stadig anvendes af nogle
beboere.
Herfra til Clara Marie, hvor der fremstilles mange forskellige oste og de berømte hollandske træsko. Vi fortsætter til verdens største blomsterpark Keukenhof, som er en sand fryd for øjet, hvad farver og blomsterpragt angår. Her er millioner af løgplanter, søer og specielle udstillinger i store drivhuse. 

Amsterdam, kanalrundfart og Royal Coster Diamonds
Amsterdam er en uovertruffen storby med over 1.000 broer, der forbinder de mange bydele. Vi starter vores besøg i byen med en flot kanalrundfart, hvor vi får det hele at se fra søsiden. Vi holder pause i centrum, så der bliver lejlighed til at spise frokost og gå på opdagelse i Amsterdams indre bydel. Over middag besøger vi Royal Coster Diamonds, som er verdens ældste diamantslibefabrik. Her ser vi håndværkerne skære og pudse ru sten til de smukkeste diamanter. Under besøget vil guiden fortælle om diamanternes oprindelse, og vi ser en del af den største samling af uindfattede diamanter.

Zaanse Schans og Alkmaar
Zaanse Schans er et af højdepunkterne i Holland. Området er et arbejdersamfund, der kan dateres tilbage til det 18. og 19. århundrede. Her er spækket med trævindmøller, lader, huse og museer bygget i typisk hollandsk arkitektoniske stil. Smagen, duften og oplevelsen er fantastisk i denne by. Der er mulighed for at komme ind i vindmøllerne, dog mod egenbetaling.
Turen fortsætter til Alkmaar, der er kendt for sine mange gamle huse og kanaler. Herfra går turen gennem det skønne landområde Bergen aan Zee, som ligger helt ud til kysten. Her holder vi vores eftermiddagspause og nyder den friske luft, inden vi kører tilbage til hotellet.

5. dag - Holland - Danmark
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og turen går hjemad. Der holdes passende pauser undervejs, og der er hjemkomst først på aftenen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2023

14/4 - se afgangstider5HollandFletcher Badhotel CallantsoogMere end 85.395,-BestilMere information
19/4 - se afgangstider5HollandFletcher Badhotel CallantsoogMere end 85.395,-BestilMere information

Hotel

Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog

3-stjernet hotel beliggende i smukke omgivelser med tulipanmarker lige uden for døren og kun 900 m. til havet. Alle værelser er med bad og toilet, TV, radio samt gratis WI-FI. Pool Strand Terasse Bar...

Rejsekalender

7/3Svanesøen i OperaenFra 2.995,-
19/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
19/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
26/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
31/3Tranedans i SverigeFra 2.495,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo