Musikfestival Østrig | Sørens Rejser.dk
Musikfestival Østrig

Musikfestival Østrig

Hansi Hinterseer * Roland Kaiser * Maite Kelly *Andy Borg * Semino Rossi * Marc Pircher *DJ Ötzi

Musikherbst am Wilden Kaiser, i den idylliske tyrolske bjerglandsby Ellmau, har været et must for fans af traditionel schlagermusik i 20 år. Fans fra hele Europa, USA og Canada kommer for at nyde musikken og stemningen i det store showteltet på Hartkaiserplatz i Ellmau, hvor de bedste stjerner i denne genre, indtager scenen - Hansi Hinterseer, Semino Rossi, Marc Picher, Francine Jordi og andre.

1. dag – Danmark - Midttyskland
Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Midttyskland - Westendorf
Efter et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter syd. Midt på eftermiddagen når vi frem til Tyrol i Østrig. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Westendorf, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Zell am See og traditionel tyroleraften
Efter morgenmadden kører vi på panoramatur i østrigske omgivelser. Vi kommer til Zell am See, hvor der bliver ophold i byen med mulighed for at købe frokost. Hjemturen køres af andre naturskønne veje. Efter aftensmaden køres til Ellmau, hvor vi skal til vores første musikaften i det flotte festtelt. Aftenen byder på en traditionel tyroleraften med sange, musik og danse, der fortæller om livet i Alperne. Teltet er opvarmet, og vi får hver aften anvist borde. Medbring evt. en lille pude til at sidde på.

Swarovski Kristallwelten og koncert med Andy Borg, Semino Rossi og Marc Pircher
Vi tager på udflugt til Wattens. Her skal vi besøge det berømte Swarovski Kristallwelten som blev grundlagt i 1895. Her designes, udstilles og produceres smykker, belysning mm. af krystaller af meget høj kvalitet. Der serveres aftensmad på hotellet, inden vi kører til Ellmau. I aften er det Andy Borg, Semino Ross og Marc Pircher der vil stå for underholdningen.

”Frühshoppen” og koncert med Roland Kaiser
Vi tager med svævebane til toppen af et af Kitzbüheler Alpen. Her skal vi opleve ”Frühshoppen” som begyndte i landdistrikterne i Bayren og blev oprindeligt afholdt om søndagen på en lokal kro. Under ”Frühschoppen” diskuterede man hverdagen og politik og ofte var der et band, der spillede Volksmusik. Nu er det hele rykket op på toppen af bjerget med underholdning og musik. Fra toppen er der en storslået udsigt. Der bliver mulighed for frokost i det betagende sceneri. Om aftenen er der musik i teltet med Roland Kaiser og en hemmelig gæstesolist.

Torvedag og koncert med Hansi Hinterseer, Maite Kelly og DJ Ötzi
Om formiddagen holder vi fri. Derefter kører vi til Ellmau, hvor der er torvedag med østrigske specialiteter samt kunsthåndværk. Aftensmad på hotellet, inden vi kører afsted til den sidste aften i teltet. I aften er det Hansi Hinterseer, Maite Kelly og DJ Ötzi der vil stå for underholdningen.

7. dag - Westendorf - Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag - Midttyskland - Danmark
Efter morgenmaden fortsætter vi nord over med en pause ved grænsen, før vi fortsætter til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
23/09 - 30/09 2019 8 dage Forespørgsel
 
Pris for 8 dage: kr.  6.795,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  675,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
1 x Svævebane
4 x Entré til festteltet
1 x Entré til Swarovski Kristallwelten
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)