Flagermusen i Operaen - inkl. 3-retters menu, hotel og A-billet
Flagermusen i Operaen

Flagermusen i Operaen

I Dronningens fodspor med Sørens Rejser

Tag med Sørens Rejser på en 2 dags tur til København. Bo nabo til Amalienborg og nyd Flagermusen af Johan Strauss i Operaen. ”Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. De lyver og flirter hver og en. De adelige, de nyrige spekulanter fra borgerskabet, deres koner, konernes elskere, deres ambitiøse tjenestepiger og statens ube­stikkelige embedsmænd. Den eneste person, som hverken lyver eller flirter, er en svært be­ruset fængselsbetjent. Da han gennem alkoholtågerne erfarer sandheden om de rige, har han ingen anden udvej end at drikke sig mere fuld, måske for at komme på niveau med den samling galninge, der befolker hans fængsel.”

1. dag
Afgang fra Midtjylland. Vi kører afsted mod Fyn og i Nyborg skal vi nyde en let frokost. Videre mod København og med stop i Bredgade, hvor vi skal bo på det nyrenoverede Hotel Phønix i Bredgade. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Kong­ens Nytorv, Nyhavn og ”Strøget” – Københavns flotte gågade med rig mulig­-
hed for shopping i butikker som Georg Jensen og Royal Copenhagen samt stormagasinerne Illum og Magasin. Ligeledes er vi nabo til Kongehusets hovedresidens Amalienborg.

Vi tjekker ind på værelserne, og sidst på eftermiddagen nyder vi en 3-retters menu med kaffe på hotellets egen restaurant Brasserie Murdoch’s Books & Ale. Efter maden kører vi til Operaen på Holmen, og vi har A-billetter, parket, foran scenen. Efter stykket som varer 3 timer, kører vi tilbage til hotellet.

2. dag
Efter morgenmad på hotellet kører vi mod Christiansborg og kommer på en rundvisning på ”Dronningens arbejdsslot”

Kom helt tæt på den kongelige gerning på Christiansborg Slot
”I mere end 1000 år har der siddet en konge eller en dronning på den danske trone. I århundreder regerede de fra Danmarks mest magtfulde ø, Slotsholmen, hvor Christiansborg Slot står i dag. Bag slottets mure i de kongelige pragtsale udfylder Hendes Majestæt fortsat rollen som Danmarks regent. Omvisningen Dronningens Christiansborg er en kongelig rejse igennem historien. Gæsterne kommer rundt på hele Dronningens slot og helt tæt på majestætens rolle, ritualer og pligter”

Et strålende og dramatisk besøg på et kongeligt slot
Under omvisningen vandrer gæsterne igennem slottets sale, som med guld, lyse­kroner og kunstskatte kaster glans over Dronningens officielle rolle til gallafester og officielle besøg. Både når folket er i audiens, og når udenlandske statsoverhoveder er i Danmark. De besøgende kommer også bag kulisserne i Det Kongelige Festkøkken og følger festforberedelser til gallamiddage på tæt hold.

Vi får tid på egen hånd til en god frokost i Nyhavn eller en shoppetur før vi sidst på eftermiddagen kører hjem mod Jylland. Med passende pauser undervejs forventer vi at være retur midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
01/03 - 02/03 2019 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage: kr.  2.895,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  495,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatninger
1 x Morgenmad
1 x Frokost
1 x 3-retters menu m. kaffe
1 x A-billet til Flagermusen
1 x Rundvisning på Christiansborg
Opsamlingsrute
Kjellerup Sørens Rejser 08.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.50
Randers Gasværksgrunden 07.50
Århus Musikhuset 08.40
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 08.50
Skanderborg Banegården 09.15
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 09.30
Vejle Afk. 60 v/ Solkilde Alle 13 09.50
Middelfart Afk. 58 Strib v/P-plads 10.20
Odense Afk. 50 v/ Hjallese, Krumtappen 10.50
Nyborg Afk. 44 Knudshoved, Rasteplads 11.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)