The Phantom of the Opera - A-billet til forestillingen og en teater 3-retter menu
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

Set af mere end 60 mio. publikummer

Andrew Lloyd Webbers The Phantom of the Opera er teaterhistoriens største publikumssucces set af mere end 60 millioner publikummer. Vidunderlig og medrivende musik. En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariser­operaen i slutningen af 1800-tallet.

En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kælderkompleks, han forelsker sig håb­løst i den unge sopran Christine. Skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hend­es kærlighed gennem sin musik.

The Phantom of the Opera byder på nogle af de mest over­dådige dekorationer, kostumer og special effects set på en scene. Det kreative team (iscenesætter, scenograf, koreograf m.v.), der har medvirket ved alle tidligere opsætninger af The Phantom of the Opera, har i København produceret fore­stillingen med en række af Skandinaviens bedste sang­ere og skuespillere.

1. dag
Vi kører med passende pauser undervejs og til frokost holder vi en pause på Fyn hvor der er mulighed for at købe frokost. Vi forsætter over Sjælland og ankommer til Hotel Absalon i København hvor vi bliver indkvarteret. Der bliver lidt tid på egen hånd inden vi skal afsted til Det Ny Teater. Vi skal starte med at spise i Teater Kælderen hvor vi skal have en 3 retters menu. KL 19.30 skal vi se forestillingen. Vi har de gode pladser på gulvet foran scenen. Når forestillingen er slut bevæger vi os retur til hotellet og siger godnat.

2. dag
God morgenmad på hotellet. Vi tjekker ud og pakker bussen. Chaufføren byder på en rundtur i København, hvor vi ser nogle de mange kendte bygninger og seværdigheder. Vi kommer bl.a. forbi: Christiansborg, Kastellet, Den Lille Havfrue, Lange Linie, Gefions springvandet, Nyboder. Vi holder frokostpause på egen hånd i Nyhavn hvor der er mulighed for at få en god frokost, samt en slentre tur på Strøget. Hen af eftermiddagen kører bussen mod Jylland og med passende pauser forventer vi at være retur i vores hjembyer midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
07/11 - 08/11 2018 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage: kr.  2.595,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  400,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport i 4 stjernet turistbus
1 x Overnatning
1 x Morgenbuffet
1 x Teater 3 retters menu
1 x A-Billet til forestillingen
1 x Byrundtur
Opsamlingsrute 8
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 08.30
Silkeborg Shell, Søtorvet 08.50
Randers P-pladsen ved Randershallen 07.50
Århus Musikhuset 08.40
Viby P-plads ved Torv/Kirken 08.50
Skanderborg Banegården 09.15
Horsens Q8 Tanken i Lund 09.30
Vejle DTC Torvet 09.50
Middelfart Frakørsel 58 Strib V/ p.plads 10.20
Odense Frakørsel 50 Hjallese. V/ Krumtappen 10.50
Nyborg Frakørsel 44 Knudshoved. Rasteplads 11.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)