Tryllefløjten
Tryllefløjten

Tryllefløjten

- Og besøg på Christiansborg

I 2018 er det 13 år siden, Operaen åbnede. Tæppet går nu op for opsætning af den populære opera Tryllefløjten, der har været elsket af publikum siden 1791 og i dag ligger i en sikker top 10 over de mest opførte operaer i verden. I Tryllefløjten får du eventyr, kærlighed og mystik med fantastiske arier for både voksne og børn. Fyldt med symbolik, mystik og ritualer er Tryllefløjten en fortælling om godt og ondt, om had og tilgivelse og om to elskendes kamp for kærligheden. Forestillingen instrueres af den legendariske instruktør Marco Arturo Marelli, hvis opsætninger af operarepertoirets største værker igen og igen har vist hans særlige sans for at skabe medrivende og uforglemmelige sceneoplevelser. Hele Den Kongelige Operas solistensemble kan opleves i denne festlige forestilling, suppleret af markante gæstesolister som Christof Fischesser, Stephen Milling og Burcu Uyan. For den musikalske ledelse står den fremstormende dirigent Rory McDonald og Wolfgang Wengenroth.
Tryllefløjten synges på tysk med danske overtekster.

1. dag
Afgang kl.08.00 Efter endt opsamling, kører vi over Fyn og til Korsør hvor vi skal have en let frokost. Vi nyder frokosten og udsigten over bæltet. Først på eftermiddagen er vi fremme ved Hotel Copenhagen Island. I samme øjeblik du har hotellet inden for synsvidde, er du ikke i tvivl – her har Kim Utzon Arkitekter begået en genistreg med det moderne hotelkompleks i stål og lyse farver. Vi krydser broen, som forbinder hotellet med resten af Københavns Havn, og er inspireret af den charmerende gamle Ponte Vecchio i Firenze. Til aften mødes vi The Harbour, hotellets restaurant hvor serveres en lækker 3-retters menu, med efterfølgende kaffe. Vi kører til operaen og ser forestillingen fra vores pladser i det fantastiske hus på Holmen. Når forestillingen er færdig går turen hjem til hotellet. Der er mulighed for en godnat drink på hotellet og nyde København med lys på.

2. dag
Efter den dejlige morgenbuffet pakkes bussen. Herefter køres til Christiansborg, som byder på meget mere en paragraffer og politiske debatter, nemlig også de kongelige kulturskatte fra de sidste 800 år. Vi skal have en guidet rundvisning og opleve ”borgen”. Bagefter tid på egen hånd i centrum og Nyhavn med mulighed for at spise frokost inden vi Kl. 15.00 kører fra København. Der holdes en lille pause på Fyn.
Hjemkomst ca.kl.19.30

Afrejse/hjemkomst:
01/03 - 02/03 2018 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage : kr.  3.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  575,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport
let frokost dag 1.
1 x overnatning
1 x 3 retters menu m. kaffe
1 x morgenmad
A billet på Parket til Tryllefløjten
Alle entre og udflugter i programmet
Opsamlingsrute
Kjellerup Sørens Rejser 08.00
Silkeborg Circle K/Søtorvet 08.20

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)