Bustur til Helgoland med Sørens Rejser
Helgoland

Helgoland

- Smuk natur med rigt dyreliv

Efter opsamling køres, med pause undervejs, mod Büsum. Ved færgen møder vi også vores naturvejleder, som guider os på hele turen og øser af sin viden om både naturen, fugle, sæler og øens spændende historie, der også rummer danske elementer. Glæd dig til en storslået og anderledes natur- og kulturoplevelse.

Sejlturen fra fastlandet til Helgoland byder på morgenmad samt tid til at nyde udsigten over Nordsøen. Ved ankomsten venter en særlig oplevelse, når vi skal udskibes til de såkaldte “Bördeboote”, der sejler os fra reden til landgange på Helgoland. Turens højdepunkt bliver besøget på fuglefjeldet, hvor der er over 20.000 ynglefugle, især suler, lomvier og rider sætter præg på dette fugle-eldorado. Normalt skal man meget længere mod nord i Nordatlanten for at opleve et tilsvarende fugleliv. Øen har været hjemsted for sørøvere, og under 2. Verdenskrig forsøgte de allierede at bombe øen væk. Helgoland er toldfrit område og opholdet på øen byder også på tid til at handle. Der bliver ca. 4 timers ophold på øen.

Afgang fra Büsum kl.09.30 Afgang Helgoland kl.16.00
Afrejse/hjemkomst:
31/07 - 31/07 2020 1 dag Ring
 
Pris for 1 dag: kr.  895,-

Bemærk:
Husk pas og euro

I prisen er inkluderet:
Bus, sejltur til og fra Helgoland, guide på Helgoland, kaffe og brød på sejlturen, schnitzel med kartoffelsalat og dessert samt 1 drikke.

Valuta:
Euro
Den røde sandstensklippe er 60 m. høj Helgoland har et stort og rigt dyreliv på hele øen
Opsamlingsrute
Viborg Ekscercerpladsen 04.15
Kjellerup Sørens Rejser 04.45
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 05.05

Forventet hjemkomst:

Silkeborg: ca. 22.20
Kjellerup: ca. 22.40
Viborg: ca. 23.10

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)