Busrejse til Bornholm - Danmarks dejligste ferieø | Sorensrejser.dk
En Bornholm rejse vil blive husket længe efter

Bornholm

- Hele Danmarks ferieø i Østersøen

Vores busrejser til Bornholm med Sørens Rejser er en spændende rejse til Danmarks dejligste ferieø. Oplev den flotte klippeø fra nærmeste hold på de arrangerede udflugter rundt på øen. Busturen til Bornholm byder bl.a. på små fiskerlejer med de karakteristiske røgerier, de fine hvide strande og meget mere. Vores rejser til Bornholm er yderste eftertragtede af vores gæster, så vi kan på det varmeste anbefale denne tur. Hvis du kan lide denne rejse, så kan vi også anbefale vores tur til Læsø

Ib Mossin synger ganske rigtig ”Bornholm, Bornholm, Bornholm, du min dejlige ferieø” og det er den. Sørens Rejser er kommet på Bornholm i flere årtier, og det er nu blevet til et af vores klassiske rejsemål. Bornholm er en af de mest spændende danske øer og rummer småbidder af næsten alle Skandinaviens naturtyper. Hør havet bruse, føl suget i maven ved kanten af klipperne og nyd skærgården. Dramatiske klipper knejser lodret op af vandet, og vidner om dengang naturens mest voldsomme kræfter var på spil. Her findes også nogle af Danmarks fineste sandstrande. De små fiskerlejer med de karakteristiske røgerier, hvor man kan nyde alt godt fra havet, frister til et besøg. Allinge-Sandvig tager imod dig med åbne arme. Besøger du Nordbornholms tvillingebyer, vil du hurtigt fornemme den særlige blanding af fantastisk natur, historiske bymiljøer og den naturlige gæstfrihed, som stammer fra over 100 års erfaring som turistmål. Allinges gamle huse og gader ligger malerisk på klipperne. Den nye havn er sprængt ud i granitten, dér hvor byens naturhavn i århundreder var anlagt. Ikke langt fra vores hotel ligger en dejlig sandstrand. Vi benytter det dejlige og gæstfrie Hotel Pepita, hvor hygge og samvær er en naturlig del af besøget på deres hotel.


Fordele ved Sørens Rejser


- derfor skal du vælge denne rejse med os  • Masser af oplevelser og udflugter inkluderet

  • Halvpension og øl, vand og vin ad libitum

  • Charme og hygge for alle
Rejsens første dag
Efter tidlig afrejse køres der over Fyn til Sjælland, med en pause undervejs. Derfra videre over Øresundsbroen til Ystad og med færgen til Bornholm. Ankomst til Rønne først på eftermiddagen, hvor vores lokale guide stiger på bussen. Nordpå til Hammershus borgruin, der er Nordeuropas største og mest imponerende middelalderborg. På vej mod hotellet kører vi omkring Hammerhavn samt Hammer sø. Når vi ankommer til hotellet, bliver vi mødt af værtinden, der står klar med vores værelser.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Nordbornholm
Gennem Tejn og til Helligdomsklipperne. Her ser vi den fantastiske natur. Videre til Gudhjem, en charmende by, der byder på silderøgerier, glaspusteri, keramik, kunstnere samt et spændende havne- og bymiljø. Derfra til Svaneke, som er en af Danmarks mindste købstæder med bl.a. bryghus, bolsjefabrik, gamle købmandsgårde og små spændende butikker. Vi tager en lille afstikker ned ad Årsdale, hvor vi ser den smukke gamle mølle, inden der køres ad andre veje til hotellet.

Midt- og Sydbornholm
Dagen byder på den smukke bornholmske natur, hvor vi også skal besøge den populære Østerlars Rundkirke. I den store skov, Almindingen og i Ekkodalen, bliver der tid til en lille gåtur, og selvfølgelig også lejlighed til at nyde udsigten fra Rytterknægten. Vi holder frokostpause i Aakirkeby. Efterfølgende videre gennem Paradisbakkerne til Nexø, Snogebæk samt Dueodde, med Danmarks fineste sandstrand. En spændende dag med mange gode oplevelser.

Vestbornholm
Den unikke og lidt barske vestkyst på Bornholm venter os. Først kører vi ned til det lille fiskerleje, Vang og derefter en lille afstikker til Teglkås, hvor kysten ses. Videre mod Rønne, hvor vi gør et mindre stop ved et af de store stenbrud. På en lille byvandring ser vi Rønne med de smukke huse, derefter bliver der tid til frokost.

Christiansø (Kun på 6-dagsrejsen)
Vi sejler til Christiansø, hvor også den lille naboø Frederiksø opleves. Kongen anlagde for mere end 300 år siden en stærk fæstning med flådebase som værn mod svenskerne. I dag danner øerne med deres sydlandske natur, spændende klipper, kraftige granitmurer og kanonbastioner rammen om et lille, levende øsamfund med ca. 100 indbyggere. Der er en helt speciel stemning langs havnen med kro, købmand, forvalterbolig og i gaden med de gamle, gule mandskabsbygninger. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Bornholm.

Rejsens sidste dag (4/5/6 dagstur)
Afsked med Bornholm. Der sejles fra Rønne midt på formiddagen, derfra gennem Sydsverige over Sjælland og Fyn. Hjemkomst først på aftenen. På 4 dags rejserne oplever vi Vestbornholm, dog uden besøg i Rønne, inden færgeafgangen.
Afrejse/hjemkomst:
10/06 - 14/06 2018 5 dage Forespørgsel
02/07 - 06/07 2018 5 dage Forespørgsel
23/07 - 28/07 2018 6 dage Udsolgt
28/07 - 02/08 2018 6 dage Forespørgsel
13/08 - 18/08 2018 6 dage Udsolgt
03/09 - 06/09 2018 4 dage Få pladser
 
Pris for 4 dage: kr.  3.595,-
Tillæg for enketvær.: kr.  525,-
 
Pris for 5 dage: kr.  4.495,-
Tillæg for enketvær.: kr.  675,-
 
Pris for 6 dage: kr.  5.375,-
Tillæg for enketvær.: kr.  875,-

Bemærk:
Enkelte enkeltværelser uden tillæg.

I prisen er inkluderet:
4-dagstur:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Aftenbuffet inkl. kaffe og kage
Øl, vand og vin ad libitum (kl. 18.30 - 21.00)
Færgeoverfarter
Entré: Østerlars Rundkirke
Guide på Bornholm
Aften med musik & dans
Udflugter ifølge programmet


5-dagstur:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftenbuffet inkl. kaffe og kage
Øl, vand og vin ad libitum (kl. 18.30 - 21.00)
Færgeoverfarter
Entré: Østerlars Rundkirke
Guide på Bornholm
Aften med musik & dans
Udflugter ifølge programmet


6-dagstur:
5 x Hotelovernatninger
5 x Morgenmad
5 x Aftenbuffet inkl. kaffe og kage
Øl, vand og vin ad libitum (kl. 18.30 - 21.00)
Færgeoverfarter
Entré: Østerlars Rundkirke
Guide på Bornholm
Sejltur til Christiansø t/r
Aften med musik & dans
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Danske kr.
Se de smukke små byer på hele Bornholm Røgeri Udflugt til Østerlars Rundkirke
Opsamlingsrute 7
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen 05.30
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Middelfart Frakørsel 58 Strib V/ p.plads 07.50
Odense Frakørsel 50 Hjallese. V/ Krumtappen 08.20
Nyborg Frakørsel 44 Knudshoved. Rasteplads 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)