André Rieu i Maastricht - en enestående Open Air koncert med Sørens Rejser
André Rieu - Koncert i Maastricht

André Rieu - Koncert i Maastricht

- Enestående Open Air koncert

Fantastiske André Rieu er atter tilbage i Maastricht med sit Johann Strauss Orkester. Koncerten finder sted på én af de mest romantiske pladser, Vrijthof, i Holland, som omdannes til en kæmpe Open Air koncert.

Kom og vær med til dette overflødighedshorn af skønne valse, klassisk musik og musicals. Der er lagt op til en uforglemmelig aften, der understreger, hvorfor André Rieu gennem mange år er blevet anset for at være én af verdens mest populære og talentfulde kunstnere. Oplev stemningen som man ser den i fjernsynet og nyd ”Second Waltz” & ”An der schönen blauen donau” under åben himmel.

Dette er og bliver en oplevelse for livet.

1. dag – Udrejse til Hasselt
Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser undervejs til hotellet i Hasselt, som er beliggende i det nordøstlige Belgien. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag – Hasselt og koncert med André Rieu
Morgenmad på hotellet. Vi tilbringer dagen i Hasselt, som er hovedbyen i provinsen Limburg. Byen rummer flere historiske bygninger, spændende museer, mange butikker samt hyggelige caféer og restauranter. På en byvandring ser og oplever vi Hasselt, og derefter er der god tid på egen hånd til at udforske byen.

Aftensmad på hotellet. Derefter kører vi ind til Maastricht, som ligger ca. 20 min. kørsel fra vores hotel. Vi hører musikken i bussen undervejs, så vi er i stemning til aftenens koncert. I den smukke by, skal vi opleve André Rieu på hjemmebane i en storslåede Open Air koncert på pladsen Vrijthof. Billetter til denne koncert er i kategori 3. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.3. dag – Val-Dieu klosteret
Morgenmad på hotellet, og derefter forlader vi Hasselt for denne gang. Videre til det imponerende Val-Dieu kloster, som er fra først i 1200-tallet. Her får vi en spændende rundvisning, samt smager på det velkendte kloster-øl der kendetegner Belgien. Vi har god tid til at få en fantastisk frokost på slottet, og nyde området Val-Dieu. Efter dette besøg fortsætter vi til overnatning i Bielefeld.

4. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og turen går igen mod Danmark, forventet hjemkomst midt på aftenen.

Udtalelse
Tak for en dejlig bustur til Hasselet, som blev kørt af to fantastiske chauffører Søren Stahl og René Troels. Begge Chaufførerne ydede en fantastisk service for alle os gæster under hele turen med en dejlig humor og smil på læben. Søren Stahl og René Troels orienterede tit og ofte med dejlig humor og med fyldestgørende informationer om det vi kom til, og kunne se om lidt i højre eller venstre side – det var virkelig dejligt! Under hele turen blev vi serviceret i topklasse med kolde vand, øl, kaffe the og chokolade til de der ønskede det. Begge hoteller var i en flot standard og maden var i top lige som hotelpersonaler var meget venlige og hjælpsomme! Vi har rejst med andre selskaber men, som sædvanligt kan ingen overgå Jeres service, Chauffører og jeres guider, fortsæt endelig denne linje.

Birgit og jeg ønsker held og lykke fremover. Birgit og Henning Toft fra Randers.
Afrejse/hjemkomst:
01/07 - 04/07 2021 4 dage
08/07 - 11/07 2021 4 dage
 
Pris for 4 dage: kr.  4.795,-
Tillæg for enketvær.: kr.  750,-

I prisen er inkluderet:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Aftensmad
Rundvisning og smagsprøve på Val-Dieu
klosteret
Billet i kategori 3

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)