André Rieu i Herning er en helt fantastisk oplevelse - Tag med Sørens Rejser
André Rieu - Herning

André Rieu - Herning

Jyske Bank Boxen 2019

Oplev atter André Rieu begejstre i Herning med sit fanta­stiske show. Publikum vil blive underholdt med musik, dans, humor og sang i absolut verdensklasse. Tag med Sørens Rej­ser til denne dejlige aften, og nyd ”Second Waltz” & “An der schönen blauen donau” blandt mange andre. Denne live oplevelse er helt unik og vil få tårerne frem hos de fleste.

- Igen har vi pladser på gulvet foran scenen

André Rieu’s koncerter er et festfyrværkeri af musik, farver og følelser. André spiller flere 100 koncerter om året, og der er garanti for en oplevelse i verdensklasse med masser af festlige og romantiske numre og et utal af humoristiske indslag, overraskelser og solister i topklasse.

André har turneret i hele verden i flere end 30 år, med sit 60 mand store Johann Strauss Orchestra. Han har netop turneret i USA og Canada og vil frem mod jul besøge bl.a. Argentina, Australien og England. For at kunne få produktionen, transporten og logistikken til at fungere på så stor en turné, så kræver det at alle kostumer, instrumenter og scenekonstruktioner produceres i 4 eksemplarer!

I juli 2018 spillede André Rieu sine årlige udendørs koncerter i hjembyen Maastricht i Holland, der blev besøgt af flere end 150.000 mennesker fra over 80 forskellige lande.

Gå ikke glip af en festlig, humoristisk og absolut uforglemmelig oplevelse med André Rieu!

Efter opsamlingen køres der til Messe Center Herning. Her nydes en god aftenbuffet og dessert. Herefter går vi direkte ind i Jyske Bank Boxen, hvor koncerten finder sted. Vi har naturligvis de bedste kategori A billetter.

Når koncerten er slut holder vores busser klar uden for døren og vi kører til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
21/06 - 21/06 2019 1 dag Udsolgt
 
Pris for 1 dag: kr.  1.449,-

I prisen er inkluderet:
Bus
Aftenbuffet
Billet i kategori A.
Opsamlingsrute 10
Randers Gasværksgrunden 15.00
Viborg Eksercerpladsen 16.00
Kjellerup Sørens Rejser 16.30
     
Horsens Banegården 15.30
Aarhus Musikhuset 15.40
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 16.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)