Wellness, Spa og Shopping i Stettin
Polen - Stettin

Polen - Stettin

- Spa og shopping

Med en rejse til Stettin kan du både få en wellness rejse, spa og shopping i en og samme tur. Sørens Rejser er erfarne i wellness rejser til Polen, og på denne tur har du tid til det hele. Hotellet tilbyder wellness og byen byder på shopping og en masse hyggelige spisesteder. Så tag med Sørens Rejser til Stettin. Vi kan også tilbyde andre wellnessrejser til Polen

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Stettin er en by, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man genskabt gadebilledet fra det gamle Stettin, og stadig flere restauranter og barer er kommet til. Både de store parkområder, de imponerende husfacader, de åbne pladser og boulevarder er bygget efter fransk model, som er med til at give byen en helt speciel atmosfære, og har givet byen tilnavnet ”Polens Paris”.

1. dag:
Med passende pauser kører vi til den Polske grænse, hvorfra der ikke er langt til storbyen Stettin. Vi ankommer til hotellet sidst på eftermiddagen. Efter indtjekning, er der tid til at gå på opdagelse i byen. Man må ikke snyde sig selv for den oplevelse det er, at sidde i en af byens mest populære caféer, ”Café 22” der er beliggende tæt ved hotellet. Herfra har du en fantastisk udsigt ud over Stettin.

2. og 3. dag:
De mange muligheder for shopping til lave priser, er svære at komme udenom i Stettin. Byen er fyldt med små butikker, store shoppingcentre og markeder. Tag f.eks. et smut i det moderne Galaxy Shopping Center, med mere end 190 butikker under et tag eller det nyere shopping center Galleria Kaskada, der ligeledes ligger tæt på hotellet. Efter en veloverstået shoppingdag kan man gå på bar og få sig en god polsk øl eller besøge en af byens mange restauranter, hvor der er et stort udvalg af traditionelle polske og eksotiske retter.

Wellness
I tilknytning til hotellet finder man Baltica Wellness & SPA, hvor du møder en atmosfære af ro og velvære. Se mere på www.spabaltica.pl. Ønskede behandlinger bestiller man selv på www.spabaltica.pl og afregner på stedet. Vi har under opholdet fri adgang til hotellets wellness område

4. dag
Vi forlader Stettin først på dagen og kører med passende pauser til den danske grænse. Herefter går turen det sidste stykke vej til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
Fri adgang til wellness zone
Fri adgang til fitness og swimmingpool

Valuta:
Zloty - Euro til brug i Tyskland
Besøg "Polens Paris" Polen busrejse
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)