Skip to main content

Wellness - Kolobrzeg

- Hotel New Skanpol 4/5 dage
Wellness i klassisk kurby i Polen. Kolobrzeg har vundet anerkendelse som en af de bedste og største kurbyer. Om aftenen og mellem behandlingerne har du rig lejlighed til at opleve Kolobrzeg, der er en hyggelig by med masser af muligheder. Byen er fyldt med restauranter, caféer, barer og natklubber, og til dem der vil shoppe, har byen alt fra markeder til moderne shoppingcentre. Den hyggelige og indbydende by har ca. 50.000 indbyggere. Hotellet ligger lige ved byparken med få minutternes gang til centrum. Der er kort gåafstand til den fantastiske strandpromenade, hvor der også er et stort udvalg i cafeer og restauranter.

Velkommen på Hotel New Skanpol
For 20. år i træk byder vi velkommen på dette dejlige kurhotel i Kolobrzeg. Hotel New Skanpol har altid været forbundet med Skandinavien. For over 20 år siden blev hotellet overtaget af danske investorer, hvilket styrkede de skandinaviske bånd endnu mere. Den moderne indretning af hotellet er designet af en berømt dansk interiør designer Bo Bonfils. Hotellets dygtige og professionelle personale står klar til at byde jer velkommen med skønne wellness behandlinger mm. Mange af vores gæster kommer igen og igen på dette skønne hotel. I 2015 fik hotellet en lækker swimmingpool og i 2017 åbnede hotellet endnu en restaurant – Restaurant Sublima.

NYHED 2022
I 2022 åbnede Hotel New Skanpol deres nye Spa afdeling, Skanpol Beauty, Spa & Wellness. Fordelt på 2 etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigt og krop samt hånd- og fodplejekosmetik, fitnesscenter og en stilfuld Lounge med udsigt over parken.

Tilkøb:
Behandlingspakke: Kr. 375,-
3 behandlinger: fodmassage, ansigtsmassage og rygmassage - alle med en varighed af ca. 20 – 30 min. Bemærk venligst at det også er muligt at bestille individuelle behandlinger.

Valuta: Zloty - samt Euro til brug i Tyskland

Bestil behandlinger her - Klik på billedet. 

 

Rejs 6 - betal for 5. 
Betingelserne for tilbuddet: 
I skal være mindst 6 personer, det skal være en samlet bestilling. Ring 8688 1817 og hør nærmere. 

Søg rejse

Dagsprogram

 • Der er tidlig afrejse fra Danmark, og undervejs nydes såvel de medbragte rundstykker samt sandwich. Forventet ankomst først på aftenen. Vel ankommet til Kolobrzeg venter et par dejlige dage, med total forkælelse, afslapning og skønne behandlinger. Eksempelvis: helkropsmassage, HOT STONE massage, manicure, pedicure og ansigtsbehandlinger.

  Udover de lækre behandlinger har man mulighed for at benytte hotellets dejlige swimmingpool, med spabad, dampbad og sauna - så husk endelig badetøjet.

  Der er gode shopping muligheder i byen, bl.a. sko, tasker, tøj, smykker eller et besøg hos frisøren -alt til meget favorable priser.

  Når sulten melder sig, er her et stort udvalg af forskellige restauranter og caféer med fantastisk mad til fornuftige priser.

  Hjemrejse
  På afrejsedagen påbegynder vi hjemrejsen tidligt om morgenen, og forventer at være hjemme først på aftenen.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2022

29/9 - se afgangstider4Wellness - KolobrzegHotel New SkanpolFuldbooket, venteliste2.395,-Book på ventelisteMere information

Oktober 2022

6/10 - se afgangstider4Wellness - KolobrzegHotel New SkanpolFuldbooket, venteliste2.395,-Book på ventelisteMere information
12/10 - se afgangstider5Wellness - KolobrzegHotel New Skanpol52.925,-BestilMere information
20/10 - se afgangstider4Wellness - KolobrzegHotel New Skanpol22.395,-BestilMere information
27/10 - se afgangstider4Wellness - KolobrzegHotel New SkanpolFuldbooket, venteliste2.395,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Hotel New Skanpol

Hotel New Skanpol

Godt hotel i centrum, tæt på gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter. Alle værelser med bad/wc, tv, samt telefon. Hotellet har i øvrigt følgende facilitetter: Spa- og wellnesscenter Swimmingp...

Rejsekalender

28/9Sejltur på KielerkanalenFra 895,-
29/9Wellness - KolobrzegFra 2.395,-
1/10Mallorca - Charmerende OplevelserFra 8.295,-
5/10Sort SolFra 725,-
6/10Wellness - KolobrzegFra 2.395,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo