Skip to main content

Togtur til julemarked i Berlin

- Europas smukkeste juleby

Julemarked i Berlin er noget helt specielt. Fra slutningen af november forvandles byens torve og pladser til julemarkeder, med alt hvad “julehjertet” begærer, og overalt dufter det af jul. Tag med og oplev den dejlige julestemning i denne skønne by. Samtidig bliver der tid på egen hånd, hvor vi skal shoppe og opleve nogle af de mange spændende seværdigheder i Berlin. Gør et godt juleindkøb til juletræet og julebordet. Berlin har mange forskellige julemarkeder i både den østlige og vestlige bydel, hver med sit særpræg. På denne rejse bor vi i centrum af den skønne by, som vi sammen med vores rejseleder, oplever til fods og med undergrundsbanen.

1. dag - Flensborg - Berlin
Efter endt opsamling kører vi til Flensborg, hvor vi stiger på toget direkte til Berlin. Vi har naturligvis pladsreservation ombord. Over middag ankommer vi til Berlin hovedbanegård, hvorfra vi tager med U-bahn hen til vores hotel. Vi skal bo på Hotel Park Inn, som er beliggende ved Alexanderplatz. Her finder vi allerede det første julemarked med over 100 forskellige boder med julepynt, mad og drikke. Efter indkvarteringen bliver der tid til at slappe af, inden vi sammen spiser aftensmad i hotellets restauranter.


UDFLUGTER & OPLEVELSER
Vi har billetter til hele U-bahn systemet i Berlin og vores rejseleder tager os med til flere af de forskellige og berømte julemarkeder, i både den østlige og vestlige bydel. Bl.a. kommer vi til de største julemarkeder ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche samt ved Berlins røde rådhus. Her kan købes og smages på alt, der hører julen til, og der bliver rig mulighed for at få smukke juleting med hjem til højtiden. Rejselederen tager med os rundt i U-Bahnen og kommer gerne med god inspiration til andre hyggelige besøg i storbyen. Vi skal naturligvis også ud en aften og opleve byen med lys på. Aftensmaden nyder vi på hotellet og en aften spiser vi ude på en hyggelig Berliner Restaurant.

4. dag - Hjemrejse
Først på formiddagen checker vi ud fra hotellet og tager U-Bahnen til hovedbanegården. På hjemrejsen skal vi skifte tog i Hamborg og derfra til Flensborg, hvor en bus fra Sørens Rejser venter på os. Vi fortsætter til vores hjembyer og forventer hjemkomst sidst på eftermiddagen.

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

10/12Julemarked på Børglum KlosterFra 699,-
13/12Julefrokost på Gjerrild KroFra 499,-
23/12Juleaften på RømøFra 5.995,-
30/12Nytårskoncert i Operaen Fra 3.599,-
30/12Nytår i BordesholmFra 2.795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo