Skip to main content

Tivolirevyen

- Revy i Glassalen 2024
Nu vender Tivolirevyen tilbage med et stærkt revyhold i topform og du kan godt varme lattermusklerne op. Vi kan se frem til satire, parodier, standup, kombineret med skuespil, sange på kanten og bidende politiske viser. 

I 2024 består holdet af: 

Lisbet Dahl, Thomas Eje, Mikkel Becker Hilgart, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen samt kapelmester James Price
 

1. dag - Tivoli og Tivolirevyen
Turen går mod København. Undervejs får vi kaffe og rundstykke ved bussen. Vi kører videre mod Rådhuspladsen og tjekker ind på Hotel The Square. Billet til Tivoli og Revyen udleveres i bussen. Resten af dagen er til fri rådighed i byen og Tivoli. Der er mulighed for at spise aftensmad og hygge i den gamle forlystelsespark, både før og efter revyen. Hotellet ligger i gåafstand til Tivoli.

2. dag - København
Morgenmad på hotellet. Der er mulighed for opbevaring af bagage, i et aflåst rum på hotellet. Derefter er dagen til fri rådighed. Hotellet ligger centralt på Rådhuspladsen, så der er nem adgang til Strøget, Amalienborg, Nyhavn og Kongens Nytorv. København byder på mange oplevelser som bl.a. Den Blå Planet, Nationalmuseet, Ny Carlsberg Glyptoteket, Fisketorvet, Torvehallerne mv. Kl. 15.00 kører bussen med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.

I prisen er inkluderet:
Bustransport
Kaffe og rundstykke
Havne og kanalrundfart
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
Billet til Tivoli
Billet til Tivolirevyen

Hotellet:
The Square
Rådhuspladsen 14
1550 København V
Tlf.: 33 38 12 00

Hotel info: 4-stjernet hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Alle værelser har elkedel, værdiboks og aircondition samt TV, minibar og skrivebord. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet, elevator samt lounge.

Søg rejse

Kort

Hotel

The Square

The Square

4-stjernet miljøvenlig hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Hele hotellet har et minimalistisk design, som er utrolig lækkert og pæn. Alle værelser ha...

Rejsekalender

13/7Cirkusrevyen 2 dageFra 2.499,-
13/7Østrig - FeldkirchFra 8.199,-
14/7Flodkrydstogt på Rhinen & Mosel Fra 13.495,-
15/7Bornholm - 5 dageFra 5.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo