Skip to main content

Tivolirevyen

- Tivolirevyen i Glassalen - 1 eller 2 dage
Vi kan se frem til satire, parodier, standup, kombineret med skuespil, sange på kanten og bidende politiske viser. Tivolirevyen vender tilbage til Glassalen efter en længere pause. Det sker med et stjernehold og med én af landets mest garvede revyinstruktører Lisbet Dahl og dygtigste kapelmestre James Price ved roret. De erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nikolai Jørgensen byder velkommen til revyen.

PROGRAM 1-DAGSTUR
Efter opsamling kører vi til København, hvor vi ankommer over middag. Undervejs spiser vi en sandwich samt lidt sødt. Nå vi ankommer til Tivoli, bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi ser Tivolirevyen kl. 14.00. Efter revyen bliver der igen tid på egen hånd evt. til tidlig aftensmad, inden vi kl.18.00 kører mod vores hjembyer. Vi holder en mindre pause undervejs.

1-DAGSTUR:
Dato: 25/06 
Pris for 1 dag: Kr. 1.295,-

I prisen er inkluderet:
Bagerens sandwichbolle og lidt sødt
Entré til Tivoli
Billet til Tivolirevyen

PROGRAM 2-DAGSTUR
1. dag
Turen går mod København. Undervejs får vi kaffe og rundstykke ved bussen. Vi kører videre mod Rådhuspladsen og tjekker ind på Hotel The Square. Billet til Tivoli og Revyen udleveres i bussen. Resten af dagen er til fri rådighed i byen og Tivoli. Der er mulighed for at spise aftensmad og hygge i den gamle forlystelsespark, både før og efter revyen. Hotellet ligger i gåafstand til Tivoli.

2. dag
Morgenmad på hotellet. Der er mulighed for opbevaring af bagage, i et aflåst rum, på hotellet. Derefter er dagen til fri rådighed. Hotellet ligger centralt på Rådhuspladsen, så der er nem adgang til Strøget, Amalienborg, Nyhavn og Kongens Nytorv. København byder på mange oplevelser som bl.a. Den Blå Planet, Nationalmuseet, Ny Carlsberg Glyptoteket, Fisketorvet, Torvehallerne mv. Kl. 15.00 kører bussen, med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.

2-DAGSTUR:
Dato: 03/06 - 04/06 
Dato: 15/07 - 16/07 

Pris for 2 dage: Kr. 2.395,-
Tillæg for at bo alene
i dobbeltværelse: Kr. 595,-

I prisen er inkluderet:
Kaffe og rundstykke
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
Entré til Tivoli
Billet til Tivolirevyen
Havne og kanalrundfart

Hotellet:
The Square
Rådhuspladsen 14
1550 København V
Tlf.: 33 38 12 00
Hotel info: 4-stjernet hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Alle værelser har elkedel, værdiboks og aircondition samt TV, minibar og skrivebord. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet, elevator samt lounge.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2023

25/6 - se afgangstider1Tivolirevyen 1 dagFuldbooket, venteliste1.295,-Book på ventelisteMere information

Juli 2023

15/7 - se afgangstider2Tivolirevyen 2 dageThe SquareFuldbooket, venteliste2.395,-Book på ventelisteMere information

Hotel

The Square

The Square

4-stjernet miljøvenlig hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Hele hotellet har et minimalistisk design, som er utrolig lækkert og pæn. Alle værelser ha...

Rejsekalender

8/6Byglandsfjorden - NorgeFra 4.395,-
8/6Skovtårnet & HolmegaardFra 825,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo