Skip to main content

Original Schönbrunns Slotsfilharmonikere i DR Koncerthuset

- Enestående aften i Koncerthuset

Glæd dig til en enestående aften i Koncerthuset meddet fantastisk velspillende orkester Schönbrunns Slotsfilharmonikere fra Wien. Det er kun de dygtigste musikere og solister, som får lov at optræde med orkestret, når de turnerer med det kendte og elskede repertoire fra deres nytårskoncerter i Wien. Ganske få koncerthuse i Skandinavien er så heldige at få besøg, men nu kan publikum i Koncerthuset glæde sig til at nyde de helt store klassikere. Vi bor på det 4-stjernet Hotel Phoenix Copenhagen, som er beliggende centralt i København.

1. dag - Koncerthuset
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi forsættes København, hvor vi bliver indkvarteret på Phoenix Copenhagen. Der bliver lidt tid til afslapning. Vi mødes i hotellets restaurant til en dejlig 3-retters middag inkl. kaffe, hvor efter vi kører det lille stykke vej til Koncerthuset. Kl. 20.00 skal opleve Schönbrunns Slotsfilharmonikere fra Wien. Efter koncerten køres retur til hotellet.

2. dag - Amalienborgmuseet - ”Monarkiet i medgang og modgang”
God morgenmad på hotellet. Vi går rundt om hjørnet til Amalienborg, hvor vi skal besøge Amalienborgmuseet, som er en del af Kongernes Samling. Her finder man i Christian VIII’s Palæ
– et af de fire palæer, som siden 1794 har været kongefamiliens hjemsted i København. Her skal vi på guidet rundvisningen i udstillingen ”Monarkiet i medgang og modgang”. Med udgangspunkt i de udstillede arbejdsværelser vil rundvisningen fokusere på den danske kongefamilies skiftende rolle i samfundet. En tid med store historiske omvæltninger, som har præget kongernes tid på Amalienborg. Der bliver frokostpause på egen hånd i København, inden vi hen ad eftermiddagen kører hjem mod Jylland igen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Januar 2023

6/1 - se afgangstider2Original Schönbrunns SlotsfilharmonikereHotel Phoenix22.895,-BestilMere information

Hotel

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

Hotelinfo: 4-stjernet hotel, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter kun få minutters gang fra...

Rejsekalender

3/12Jul i HamborgFra 595,-
3/12Jul i KielFra 595,-
3/12Jul i LübeckFra 595,-
3/12Jul på Voergaard SlotFra 695,-
6/12Jul i BlokhusFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo