Skip to main content

SANG – SMIL – OG SUPER STEMNING

Vi kender showet SYNG MED & TIP ET HIT fra TV, og JA, det er Karin og Klaus (fra Klaus & Servants) der er med os på hotellet og leverer underholdningen. Hvem har ikke i deres grønne ungdom danset til de kendte Klaus & Servants hits – Herstedvester, Bank tre gange, Den bedste pige osv. 

Se vores udvalg af busrejser til Kolobrzeg fra både Jylland & Sjælland

Program: 

Dagene går stærkt med oplevelser i byen, god mad, hyggesnak med de andre rejsefæller, hotellets pool område med boblebad, sauna og små velværebehandlinger. Vi kender showet Syng Med & Tip et Hit fra TV og hvem har ikke i deres grønne ungdom danset til de kendte Klaus & Servants hits – Herstedvester, Bank tre gange, Den bedste pige osv. Karin og Klaus (fra Klaus & Servants) er med os i Kolobrzeg og leverer underholdningen på hotellet.

1. dag – Udrejse
Med tidlig afgang fra opsamlingsstederne, kører vi sydpå. (Sjælland afgang via Gedser/Rostock/Jylland afgang via Padborg) Vi kører med en passende pause til den polske grænse – og herfra er der ikke langt til Kolobrzeg. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet, hvor vi tjekker ind. Til aften spiser vi i hotellets restaurant.

Oplevelser og udflugter
Vores hotel ligger centralt ved byparken, så man har gåafstand til stort set alt: Seværdigheder, restauranter, caféer, markeder og indkøbscentre med mad, tøj, sko osv. til favorable priser. Nyd en slentretur i den
charmerende gågade, en frisk travetur på havnepromenaden eller den seks km lange sandstrand.

Opholdet er med 1/1 pension på hotellet – og der er 4 små behandlinger med i prisen. Desuden er der gratis adgang for vores gæster til spa/ pool/sauna. Chaufførerne laver i løbet af ugen en orienterende byrundtur, så man kan se lidt af den gamle by, og hvilke muligheder der er. Der vil blive en eftermiddag med kaffe og kage på hotellet.

Hyggeaften på hotellet – Syng Med & Tip et Hit
Karin har sjove spørgsmål til de kendte syng-med sange, som Klaus spiller – og så er det bare at sætte et kryds i JA eller NEJ rubrikken på de omdelte kuponer for at deltage i konkurrencen. Der bliver sunget med ved bordene, der bliver grinet og hvisket til naboen – parret er kendt for at skabe en rigtig god stemning lige fra starten.

Festaften på hotellet – med Klaus (fra Klaus & Servants)
Efter festmenuen er der hitkavalkade – danske og udenlandske sange fra Klaus’ store repertoirer – så alle, der godt kan lide at danse, har god mulighed for en svingom.

5. dag – Hjemrejse
Vi forlader Kolobrzeg og kører med en passende pause nordpå mod Danmark – og herfra går turen det sidste stykke vej tilbage til opsamlingsstederne.

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

November 2022

14/11 - se afgangstider5SANG – SMIL – SUPER STEMNING
Afgang Jylland
Hotel New Skanpol
Afgang Jylland
Mere end 83.595,-BestilMere information

Rejsekalender

28/9Sejltur på KielerkanalenFra 895,-
29/9Wellness - KolobrzegFra 2.395,-
1/10Mallorca - Charmerende OplevelserFra 8.295,-
5/10Sort SolFra 725,-
6/10Wellness - KolobrzegFra 2.395,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo