Skip to main content

Meganisi - Grækenland med All Inclusive

- Rejsen for krop og sjæl

Vi har været så heldige, at få Sinna og Hanne med på denne rejse til øen Meganisi, som er beliggende mellem det græske fastland og halvøen Lefkas. Her finder vi de perfekte omgivelser til afslapning, motion, hygge og social samvær.

Hver dag vil der være forskellige aktiviteter. Du kan dagligt vælge mellem flere motionsformer til både krop og sjæl.
- Bevægelse af hele kroppen til god musik / Sinna
- Forskellige Yogaformer v/ Hanne
- Naturskønne gåture. v/ Hanne og Sinna
- Vandgymnastik i poolen eller ved havet
- Indian Balance på stranden v/ Sinna

På rejsen er der også Ø-Al Inclusive

På rejsen er der Ø-All Inclusive
Ø-All Inclusive dækker over en række transporttilbud, som giver mulighed for at få en forsmag på, hvordan du bedst oplever øen.

-Gratis færge til Nidri på Lefkas*
-Gratis lån af cykel*
-Gratis lån af scooter*
-Gratis lån af båd*
*Den gratis færgeafgang er på et bestemt tidspunkt, som oplyses på hotellet. Færgen sejler 3-4 gange dagligt. I ydersæsonen må færre sejladser påregnes. Cykler kan benyttes frit under forudsætning af ledig kapacitet. Scootere står til gratis rådighed i op til 2 timer dagligt. Motorbåde udlånes gratis i 1 time i løbet af opholdet.

Opholdet er naturligvis med All Inclusive, hvilket vil sige, at morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer er inkluderet.

Vores rejseleder på turen: 

Hanne fra HanneH.dk 
Hanne fra HanneH.dk – Hjarbæk Yoga, krop og velvære brænder for at arbejde med kroppen, og bruger styrke og stræk i sin undervisning bl.a. med pilates og yoga. Herunder Yin Yoga, som er en stille, afstressende og meditativ form for yoga.

Sinna 
Sinna er især kendt som leder af senioridrætten i Sport på Tværs i Stoholm, samt Krop og Kultur i Viborg. Derudover driver hun en klinik i Stoholm, hvor hun bl.a. tilbyder massage, akupunktur, Actera samt D-Tox SPA.

Program: 

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvor vi skal med morgenflyet til Preveza. Flyvetiden er ca. 3 timer og 15 minutter, og ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi med bus til feriebyen Nidri, hvorfra der er en færgetur på 30 minutter til Meganisi.

2. - 7. dag
-Oplevelser
-Aktiviteter til krop og sjæl
-Afslapning
-Ø-All Inclusive
-Hygge
Og meget mere

8. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet af vores lokale bus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret et let måltid. I Billund Lufthavn venter en bus fra Sørens Rejser, som kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Hotel info:
Det 4-stjernede Esperides Resort byder på en fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet har en fantastisk solterrasse med swimmingpool og jacuzzi med gratis udlån af pool-/strandhåndklæder. Der tilbydes gratis Wi-Fi i receptionsområdet. Alle værelser er med køleskab, hårtørrer, TV, balkon/terrasse og havudsigt.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2023

2/6 - se afgangstider8Rejsen for krop og sjæl - MeganisiEsperides Resort HotelFuldbooket, venteliste7.195,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Esperides Resort Hotel

Esperides Resort Hotel

Det 4-stjernede Esperides Resort byder på en fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet har en fantastisk solterrasse med swimmingpool og jacuzzi med gratis udlån af pool-/strandhåndklæder. Der...

Rejsekalender

14/4HollandFra 5.395,-
16/4Fødselsdagstur 54 ÅrFra 395,-
19/4HollandFra 5.395,-
19/4Wellnes 5 dageFra 3.095,-
26/4Miss Saigon - Det Ny TeaterFra 2.895,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo