Skip to main content

Preikestolen

- Den berømte naturoplevelse i Norge

Hvert år stiger interessen for at besøge Preikestolen, og hvert år ligger mere end 300.000 naturelskere vejen forbi denne helt specielle klippeformation. Preikestolen eller Prædikestolen er et fjeldplateau, på nordsiden af Lysefjorden. Plateauet der tårner op 600 meter over Lysefjorden, er et betagende syn, og en oplevelse man aldrig glemmer. Vandreturen til Preikestolen er i alt otte kilometer lang, og det tager ca. fire timer at nå op til
toppen og ned igen.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag - Danmark - Stavanger
  Efter endt opsamling kører vi til Hirtshals. Vi skal med aftenfærgen til Stavanger, som sejler kl. 20.00. Vi spiser aftensmad i Restaurant Commander under udsejlingen fra Hirtshals. Efter aftensmaden er der bredt udvalg på båden af caféer, sportsbar, lounge og underholdning.

  2. dag - Preikestolen
  Vi spiser tidlig morgenmad på færgen, inden vi sejler ind til Stavanger. Vi har en kører tur på ca. 1½ time for at komme til foden af Preikestolen. Vi sørger for friske madpakker og vand til gåturen. Vores rejseleder er med og vil guide os igennem gåturen, der i alt er på 8 km. Vi anbefaler man holder passende pauser undervejs og tager sig god tid til at nyde naturen, og naturligvis målet, Preikestolen. Sidst på eftermiddagen kører vi samlet tilbage til Stavanger. Vi tjekker ind på færgen og nyder aftensmaden ombord, imens vi sejler hjem mod Danmark.

  3. dag - Hjemrejse
  Morgenmad ombord på færgen. Kl. 08.00 er vi i Hirtshals, og vi kører direkte mod vores hjembyer med ankomst omkring middag.

  Vi anbefaler:
  Som fodtøj anbefales gode vandrestøvler. Dele af ruten til Preikestolen går gennem ujævnt terræn, hvor du får brug for god støtte til fødder og ankler. Der er af og til kraftige vindstød, så tag vind og vandtæt overtøj på. Vi anbefaler en rygsæk så man altid har hænder fri. Din rygsæk bør altid indeholde et ekstra sæt tøj.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2022

27/8 - se afgangstider3Preikestolen - Naturoplevelse i NorgeFjord LineMere end 82.595,-BestilMere information

Rejsekalender

27/6Ærø & SydfynFra 2.995,-
28/6Haderslev & ÅrøFra 825,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo