Skip to main content

Østrig - Imst

NYHED -  BUS UD - FLY HJEM 

- Det bedste af Tyrol
Alpelandet Østrig er stedet hvis man er til skønne naturoplevelser. Her bliver man mødt af en gæstfri, gemytlig og imødekommende lokalbefolkning. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene findes de idylliske byer, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer. Vi skal naturligvis opleve det vidunderlige landskab, der har gjort området til et af Østrigs mest eftertragtede ferieområder. Vi bor i Imst, der er en del af Tyrol. Byen er en rigtig livlig by med ca. 9.800 indbyggere og ligger omgivet af mange skønne naturoplevelser. 

1. dag - Danmark - Midttyskland
Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Midttyskland - Imst
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter sydpå gennem Bayern. Midt på eftermiddagen er vi fremme i Imst, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Zugspitze
Den dag, hvor vejrudsigten varsler højt og skyfrit vejr, kører vi til bjergstationen i Ehrwald og tager med liften til toppen af Zugspitze. På toppen møder vi Tysklands smukkeste tagterrasse, hvor du har en 360 graders udsigt. På en klar dag, kan du se op til 250 kilometer og dit øje møder både Tyskland, Østrig, Italien og Schweiz. Så nyd udsigten og den friske luft.

Fridag
Vi holder en fridag, så vi kan nyde hotellet og byen.

Glurms Syd Tirol
Vi kører ud og holder en lille pause ved søen Reschen, hvor kirketårnet fra en oversvømmet landsby stadig er synligt i vandoverfladen. Vi fortsætter til Glurms, som ligger 907 m over havets overflade. Byen blev grundlagt for over 700 år siden og gennem århundreder spillede den en vigtig rolle som en fæstning. Glurms er aldrig vokset ud over de historiske bymure og har fastholdt sin historiske karakter uændret som en middelalderlig by. Med sin specielle charme betragtes byen som en arkitektonisk perle, med de gamle bymure med byens tårne, der omslutter de maleriske byhuse fra det 16. århundrede. Desuden har byen aldrig haft en befolkning på over 880 indbyggere. Intet under at Glurms ofte har fungeret som en filmby.

Kaunertaler Gletscherstrasse
Af den berømte panoramavej, som er en af de mest imponerende dale i Tyrol, kører vi af snoede veje op, hvor den ene flotte udsigt afløser den anden. Forbi den lange Gepatsch Stausee, inden vi ender i 2.750 meters højde ved gletsjeren. Her holder vi en længere pause, med mulighed for at købe frokost i bjergrestauranten samt tage en tur med bjergbanen.

Brennerpasset Vipiteno
Turen går forbi Innsbruck, herfra kører vi på Brenner motorvejen som blev bygget i 1960'erne og var en af de første bjergmotorveje i verden. Det var en stor teknisk bedrift at føre motorvejen over det 1.350 meter høje bjergpas Brenner, der danner grænsen mellem Østrig og Italien, med Europas højeste bro; Europabrücke. Her gør vi et lille stop, inden vi kører videre til grænsen ved Brenner passet til Italien. Vi skal besøge Vipitino som er en af de smukkeste landsbyer i Italien. Byen inviterer dig indenfor til en slentretur på de brostensbelagte gader, der er omringet af de forskelligfarvede butikker og huse, som går i fint spænd med de mange caféer og restauranter.  Der bliver god tid til at spise frokost og se sig omkring i byen

8. dag - Stuibenfall i Umhausen & Innsbruck med hjemrejse til Danmark
Vi Spiser morgenmad på hotellet og efterfølgende pakker vi bussen. Turens sidste udflugt går til en af de største oplevelser skabt af naturen i Tyrol, Stuibenfall i Umhausen. Den storslåede og unikke Stuibenfall er med sine 150 m faldhøjde det højeste vandfald i Tyrol. På solrige dage dannes af sollyset en farverig regnbue. Vi fortsætter til hovedstaden, Innsbruck, hvor vi møder indtryk af hele Europas historiske og kulturelle udvikling; En kort, men meget indbringende gåtur i centrum, Goldenes Dachl Hofburg med Kejser Maxmilians sarkofag og hvis tiden er til det, en promenadetur langs Inn. Byen er overmættet med seværdigheder i et meget nærliggende miljø i den overskuelige Stadtmitte, som gennem århundreder var trafikknudepunkt for passage over Alperne. Sidst på eftermiddagen køres til lufthavnen, hvorfra vi til aften flyver via Frankfurt til Billund, med ankomst sidst på aftenen. Her holder en af vores busser klar til at bringe os til vores hjembyer.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juli 2024

21/7 - se afgangstider8Østrig Imst - Bus ud fly hjemEggerbräu StadthotelMere end 810.795,-BestilMere information

Hotel

Eggerbräu Stadthotel

Eggerbräu Stadthotel

Hyggelig familiedrevet hotel beliggende centralt i Imst. Alle værelser er udstyret med bad og toilet, tv og telefon. Hotellet blev i 2020 total renoveret. hotellet har pejsestue, hotelbar, gårdhave. D...
  • Rejsekatalog logo