Skip to main content

Østrig - Imst

- Det bedste af Tyrol

Alpelandet Østrig er stedet, hvis man er til skønne naturoplevelser. Her bliver man mødt af en gæstfri, gemytlig og imødekommende lokalbefolkning. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene findes de idylliske byer, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer. Vi skal naturligvis opleve det vidunderlige landskab, der har gjort området til et af Østrigs mest eftertragtede ferieområder. Vi bor i Imst, der er en del af Tyrol. Byen er en rigtig livlig by med ca. 9.800 indbyggere og ligger omgivet af mange skønne naturoplevelser.

1. dag - Danmark - Midttyskland
Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Midttyskland - Imst
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern. Midt på eftermiddagen er vi fremme i Imst, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Hirschen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Zugspitze
Den dag, hvor hotellet varsler højt og skyfrit vejr, kører vi til bjergstationen i Ehrwald og tager med liften til toppen af Zugspitze. På toppen møder vi Tysklands smukkeste tagterrasse, hvor du har en 360 graders udsigt. På en klar dag, kan du se op til 250 kilometer, og dit øje møder både Tyskland, Østrig, Italien og Schweiz. Så nyd udsigten og den friske luft.

Innsbruck og Stuibenfall i Umhausen
I hovedstaden, Innsbruck, møder vi indtryk af hele Europas historiske og kulturelle udvikling; En kort, men meget indbringende, gåtur i centrum, Goldenes Dachl, Hofburg med Kejser Maxmilians sarkofag og hvis tiden er til det, en promenadetur langs Inn. Byen er overmættet med seværdigheder i et meget nærliggende miljø i den overskuelige Stadtmitte, som gennem århundreder var trafikknudepunkt for passage over Alperne. Om eftermiddagen besøger vi den største oplevelse skabt af naturen i Tyrol, Stuibenfall i Umhausen. Den storslåede og unikke Stuibenfall er med sine 150 m faldhøjde det højeste vandfald i Tyrol. På solrige dage dannes af sollys en farverig regnbue.

Glurns Sydtirol
Vi kører ud og holder en lille pause ved søen Reschen, hvor kirketårnet fra en oversvømmet landsby stadigt er synligt i vandoverfladen. Vi fortsætter til Glurns, som ligger 907 m over havets overflade. Byen blev grundlagt for over 700 år siden, og
gennem århundreder spillede den en vigtig rolle som en fæstning. Glurns er aldrig vokset ud over de historiske bymure og har fastholdt sin historiske karakter uændret som en middelalderlig by. Med sin specielle charne betragtes byen som en arkitektonisk perle, med de gamle bymure med byens tårne, der omslutter de maleriske byhuse fra det 16. århundrede. Desuden har byen aldrig haft en befolkning på over 880 indbyggere. Intet under at Glurns ofte har fungeret som en filmby.

Fridag
Vi holder en fridag. Der er mulighed for at nyde hotellet og byen på egen hånd.

Kaunertaler Gletscherstrasse
Af den berømte panoramavej, som er en af de mest imponerende dale i Tyrol, kører vi af snoede veje op, hvor den ene flotte udsigt afløser den anden. Forbi den lange Gepatsch Stausee, inden vi ender i 2.750 meters højde ved gletsjeren. Her holder vi en længere pause, med mulighed for at købe frokost i bjergrestauranten samt tage en tur med bjergbanen.

Aftentur / Tyroleraften
Vi bliver hentet af traktor med vogne og bliver kørt til en nærliggende bondegård, hvor vi spiser aftensmad og hygger os med musik og dans.

8. dag - Imst - Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

9. dag - Midttyskland - Danmark
Efter morgenmaden kører vi videre til grænsen, før vi fortsætter til vores hjembyer med forventet hjemkomst først på aftenen.

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo