Skip to main content

Nytårskoncert i Operaen

- Koncert med Det Kongelige Kapel

1. dag  

Efter opsamling kører vi til Lillebælt hvor vi, med udsigt over bæltet, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi forsætter til København, hvor vi bliver indkvarteret på Copenhagen Island – alle værelser er Superior dobbeltværelser med vandudsigt.     

Midt på eftermiddagen sejler vi med vores egen chartret båd fra hotellet til Operaen på Holmen. Under sejladsen nyder vi et glas bobler. Efter ankomst til Operaen nyder vi en 3-retters menu på Almanak, som er en gourmet restaurant i Operaen. Kl. 19.00 ser vi årets nytårskoncert med Det Kongelige Kapel. Teaterchef Kasper Holten er konferencier i spidsen for et festklædt orkester og solister fra Den Kongelige Opera. Efter en fantastisk nytårskoncert, ligger vores båd klart til at sejle os retur til hotellet.

2. dag
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bussen og kører direkte til Jylland. Undervejs holder vi passende pauser. Forventet hjemkomst først på eftermiddagen.

 

Medvirkende:

Dirigent: Paolo Carignani

Solist: Clara Cecilie Thomsen

Solist: Gisela Stille

Solist: Elisabeth Jansson

Solist: Jacob Skov Andersen

Solist: Jens Søndergaard

Det Kongelige Kapel

 

Det Kongelige Kapel er verdens ældste orkester – intet andet orkester har en så lang og traditionsrig historie, som går helt tilbage til 1448.

Søg rejse

Kort

Hotel

Copenhagen Island

Copenhagen Island

Dette moderne hotel er beliggende på en kunstig ø, centralt placeret i København. Det er så centralt at der er mulighed for at gå rundt til byens caféer og seværdigheder. Værelserne har fantastisk uds...

Rejsekalender

3/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
9/10Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
24/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
28/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-
20/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo