Skip to main content

Nøddeknækkeren

Image: Copyright: Henrik Stenberg
Image: Copyright: Henrik Stenberg
Image: Copyright: Henrik Stenberg
Image: Copyright: Henrik Stenberg
Image: Copyright: Henrik Stenberg

- Det Kongelige Teaters Gamle Scene

Hvis du elsker julen med al dens hygge og magi, så vil George Balanchines ballet Nøddeknækkeren lige være noget for dig. Der er nemlig skruet helt op for trylleriet til julefesten hos familien Stahlbaum, hvor Marie får den mest fantastiske nøddeknækker i jule-gave af sin gudfar Drosselmeier. Og da klokken slår 12 midnat, begiver hun sig sammen med sin prins afsted på en magisk rejse til det eventyrlige slaraffenland. Nøddeknækkeren ser vi fra bedste A-billetter i Det Kongelige Teater som siden 1748 har haft til huse på Kongens Nytorv. Teatret har gæstet mange danske berømtheder, blandt andet H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera siden hendes far, Kong Frederik 9. tog hende med i Det Kongelige Teater som barn.

1. dag – Udrejse og Nøddeknækkeren
Undervejs mod København holder vi en pause, hvor vi får kaffe og et rundstykke. Efter vi har krydset Storebælt, holder vi frokostpause, hvor vi spiser 2-retter mad i smukke omgivelser. Vi forsætter til hjertet af København, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Phoenix. Det 4-stjernet Phoenix som sammen med Amalienborg og Marmorkirken danner midtpunktet for det liv, der markerer Frederiksstaden og er Københavns mest mondæne kvarter. Hotellet ligger nabo til Amalienborg. Til aften nydes en 3-retters menu med kaffe på hotellet. Efter maden går vi samlet til Kongens Nytorv, hvor vi skal opleve Nøddeknækkeren på Det Kongelige Teater Gamle Scene.

2. dag – Julemarked og hjemrejse
Vi får morgenmad på hotellet, hvorefter dagen foregår på egen hånd. Der bliver tid til juleindkøb og hygge i den smukke, gamle hovedstad. Juletiden er en særlig tid i København. I byen finder vi den helt rette julestemning, hyggelige caféer med gløgg og butikker med de helt rigtige julegaver på lager. De stemningsfulde gamle huse ligger side om side langs kajen i Nyhavn, og er en smuk kulisse for det årlige Julemarked. Ca. kl. 15 kører vi hjemad efter et par hyggelige dage, som en afslappende optakt til selve julen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

November 2023

30/11 - se afgangstider2NøddeknækkerenHotel PhoenixFuldbooket, venteliste2.995,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

4-stjernet hotel, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finans kvarter kun få minutters gang fra Amalienbor...

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo