Skip to main content

Musicalen Margrethe

Musicalen Margrethe 1 eller 2 dage
-Det Kongelige Teater

Vær med når H.M. Dronning Margrethe 2. fejres med en ny storslået dansk musical i Det Kongelige Teater. En jubilæumsforestilling, hvor vi med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst er med på Dronningens livsrejse og i nedslag følger regentens 50 år på den danske trone. H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera siden hendes far, Kong Frederik 9. tog hende med i Det Kongelige Teater som barn.

PROGRAM 1-DAGSTUR
Afgang fra vores opsamlingssteder. Vi finder et passende sted til vores morgenkaffe med et smurt rundstykke. Vi forsætter til centrum af København. Her bliver tid til at nyde en frokost, på egen hånd. Vi mødes igen og går samlet i Det Kongelige Teater – Gammel Scene. Musicalen starter kl. 15.00. Efter forestillingen kører vi retur mod Jylland. Undervejs spiser vi en sandwich i bussen. Vi forventer at være hjemme sent på aftenen.

1-DAGSTUR:
Dato: 08/07
Pris for 1 dag: Kr. 1.495,-

I prisen er inkluderet:
Kaffe og rundstykke
A-billet til Musicalen Margrethe
Sandwich

PROGRAM 2-DAGSTUR
1. dag
Undervejs mod København holder vi en pause, hvor vi får kaffe og et rundstykke. Efter vi har krydset Storebælt, holder vi frokostpause, hvor vi spiser 2-retter mad i smukke omgivelser. Vi forsætter til hjertet af København, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Copenhagen Strand. Til aften nydes en 3-retters menu på en nærliggende restaurant. Efter maden går vi samlet til Kongens Nytorv, hvor vi skal opleve musicalen Margrethe på Det Kongelige Teater Gamle Scene.

2. dag
Morgenbuffet på hotellet. Herefter går vi igen til Det Kongelige Teater, hvor en spændende rundvisning venter os. Vi oplever den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. På Gamle Scene får vi også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.’s private salon og loge. Der bliver frokostpause på egen hånd i København og tid til at nyde byen. Kl. 15.00 kører bussen, med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.

2-DAGSTUR:
Dato: 01/07 - 02/07

Pris for 2 dage: Kr. 3.295,-
Tillæg for at bo alene
i dobbeltværelse: Kr. 595,-

I prisen er inkluderet:
Kaffe og rundstykke
2-retters menu - frokost 1. dag
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
3-retters menu
A-billet til Musicalen Margrethe
Rundvisning Det Kongelige Teaters Gamle Scene

 

 

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo