Skip to main content

Miss Saigon - Det Ny Teater

- Miss Saigon - Årets mest gribende musical i Det Ny Teater

Miss Saigon er den skæbnesvanger kærlighedshistorie der udspiller sig i år 1975, få dage før vietnamkrigens afslutning. Chris, der er amerikansk soldat, og Kim, en vietnamesisk barpige, bliver stormende forelskede efter at have tilbragt en nat sammen. Forholdet bliver skæbnesvangert. Snart efter falder byen Saigon, og de amerikanske soldater evakueres. I krigens kaos bliver de skilt fra hinanden, men skæbnen synes at have bundet dem sammen. En moderne klassiker af ophavsmændene til Les Misérables. I en ny spektakulær og overvældende produktion med stort cast og orkester skabt specielt til Det Ny Teater. En uforglemmelig teateroplevelse, der går ind under huden på dig. På denne rejse bor vi på det 4 stjernet Hotel The Square som ligger i første række til Strøget og Rådhuspladsen.

1. dag - Det Ny Teater
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi forsætter til København, hvor vi bliver indkvarteret på The Square. Det 4-stjernede hotel ligger i første række til Strøget, Rådhuspladsen, Tivoli og har udsigt over byens hustage fra baren på tagterrassen. Hen ad eftermiddagen går vi samlet ned til Det Ny Teater hvor vi skal starte med en 3-retters menu i Teaterkælderen. Efter maden går vi til vores pladser og nyder aftens forestilling.

2. dag - Københavns Rådhus
Efter morgenmad på hotellet, går vi samlet over til Københavns Rådhus, hvor vi får en rundvisning. Bygningen er inspireret af Rådhuset i Siena, Italien og har været vidne til mange begivenheder og fester i årenes løb for danskerne. En spændende oplevelse, indtryk og gode historier venter os. Frokosten er på egen hånd i København, inden vi kl. 15.00 kører mod Jylland. Vi kører med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2023

26/4 - se afgangstider2Miss Saigon - Det Ny TeaterThe SquareFuldbooket, venteliste2.895,-Book på ventelisteMere information

Hotel

The Square

The Square

4-stjernet miljøvenlig hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Alle værelser har hårtørre, elkedel, værdiboks og aircondition samt TV, minibar og skriveb...
  • Rejsekatalog logo