Skip to main content

Madame Butterfly

Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz
Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz
Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz
Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz
Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz
Image: Werner Kmetitsch/Oper Graz

- Populær opera i ny og smuk opsætning i Operaen

Alle rives med af Puccinis dramatiske opera i tre akter, som handler om den unge kvinde, der udnyttes og brutalt får sine sommerfuglevinger revet af. Den tragiske kærlighedshistorie om den japanske geisha Cio-Cio-Sans møde med en amerikansk løjtnant i Nagasaki, er dybt bevægende og samtidig ætsende stærk, med sin imperialismekritik og sit portræt af en kvinde, som naivt drømmer om et andet liv.

Dag 1. – Café Razz og Operaen
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi fortsætter til København, hvor vi bliver indkvarteret på Imperial Hotel. Der bliver lidt tid til afslapning, inden vi mødes i hotellets restaurant til en dejlig 3-retters middag inkl. kaffe. Herefter kører vi det lille stykke vej til Operaen, hvor vi skal se den populære opera - Madame Butterfly, i en ny og smuk opsætning.

Forestilling varighed: 2 timer og 45 minutter inkl. en pause

Dag 2. – Rundvisning i Operahuset
Efter morgenmad på hotellet kører vi til Operahuset, hvor vi skal på en spændende rundvisning. Operaen er en gave til det danske folk fra A. P. Møller. Huset er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Henning Larsen og flere danske kunstnere har bidraget til husets udsmykning. Per Kirkeby har bl.a. skabt fire bronzerelieffer, mens Olafur Eliasson har tegnet de tre store lysskulpturer, som hænger i foyeren. Efter en spændende rundvisning kører vi retur til Københavns centrum, hvor der bliver frokostpause i nærheden af Nyhavn. Hen af eftermiddagen forlader vi København og kører med en passende pause mod Jylland. Vi forventer at være hjemme midt på aftenen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2024

30/4 - se afgangstider2Madame ButterflyImperial HotelFuldbooket, venteliste3.195,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Imperial Hotel

Imperial Hotel

Hotellet er centralt beliggende i København, med blot 200 m til Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Derudover er du kun et stenkast fra Frederiksberg og Vesterbro som tilbyder skønne shoppingmulighede...

Rejsekalender

23/4REGAN VestFra 795,-
24/4Folketinget & Nordisk FilmFra 950,-
24/4Ud i det blå Fra 795,-
30/4Madame ButterflyFra 3.195,-
2/5Sørens MadklubFra 499,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo