Skip to main content

La Traviata

- Enestående aften i Operaen
La traviata er et udødeligt mesterværk, der altid rammer lige i hjertet. En af Den Kongelige Operas mest populære forestillinger. Der er stærke følelser i luften, når Operaens solister, internationale gæstesolister, Det Kongelige Operakor og Det Kongelige Kapel giver alt det bedste, opera kan, i David Radoks højtelskede udgave af Verdis klassiker. La traviata er blandt verdens ti mest opførte operaer med hjertegribende arier, festlige koroptrin og storslået orkestermusik. Vi spiser på Almanak i Operaen og overnatter på Hotel Phoenix Coperhagen.

1. dag - Almanak og Operaen
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi fortsætter til hjertet af København, hvor vi bliver indkvarteret på Phoenix  Copenhagen. Sidst på eftermiddagen kører vi til Operaen på Holmen, som er Danmarks nationalopera. Vi starter med en 3-retters menu på Almanak, som er en gourmet restaurant i Operaen. Vi får en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad, inden vi ser aftens forestilling fra gode A billetter.

2. dag - Amalienborgmuseet - ”Monarkiet i medgang og modgang"
God morgenmad på hotellet. Vi går rundt om hjørnet til Amalienborg, hvor vi skal besøge Amalienborgmuseet, som er en del af Kongernes Samling. Her finder man i Christian VIII’s Palæ
– et af de fire palæer, som siden 1794 har været kongefamiliens hjemsted i København. Her skal vi på guidet rundvisningen i udstillingen ”Monarkiet i medgang og modgang”. Med udgangspunkt i de udstillede arbejdsværelser vil rundvisningen fokusere på den danske kongefamilies skiftende rolle i samfundet. En tid med store historiske omvæltninger, som har præget kongernes tid på Amalienborg. Der bliver frokostpause på egen hånd i København, inden vi hen ad eftermiddagen kører hjem mod Jylland igen.

Søg rejse

Kort

  • Rejsekatalog logo