Skip to main content

Karrebæksmindefjord

- Gavnø Slot, Holmegaard & Karrebæksminde
Området i den sydlige del af Sjælland omkring Næstved, Karrebæksminde og Gavnø byder på en skøn kombination af naturskønhed, kulturelle perler og muligheder for rekreation. Såvel Smålandsfarvandet som Karrebæksminde Fjord er idylliske naturområder og tiltrækkende mål for dem, der ønsker at fordybe sig i den charmerende kystkultur og det maritime miljø i den sydlige del af Sjælland. På denne rejse indkvarterer vi os på det smukke Hotel Kirstine, der er centralt beliggende i Næstved. Hotel Kirstine har en nostalgisk atmosfære, med træk fra romantiske badehoteller og de traditionsrige jagtstuer, hvilket skaber den perfekte ramme for vores tur.

Dag 1. – Brunch, Gavnø Slot og Hotel Kirstine
Vi kører til Middelfart, hvor vi skal nyde en brunch buffet med udsigt til Lillebælt. Vi fortsætter over Fyn og krydser Storebæltsbroen til Sjælland. Vi skal besøge Gavnø Slot, et historisk slot beliggende på øen Gavnø i Karrebæksminde Fjord. Slottet og øen er kendt for deres imponerende arkitektur, smukke haver og rige historie. Vi får en guidet rundvisning på slottet og i kirken. Efter rundvisningen er der tid til at nyde parken, som byder på smukke blomster efter årstiden. Vi kører til hjertet af Næstved og indlogere os på Hotel Kirstine. Hovedbygningen er bygget tilbage i 1745, men har været brugt til hotel siden 1909. Dette ses og mærkes også, så snart vi træder indenfor. I vil opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære, hvor de skæve stuer danner en charmerende ramme, om et besøg på vores unikke og anderledes hotel. Til aften nyder vi en 3-retters menu i hotellets restaurant.

Dag 2. - Sejltur, Karrebæksminde og Holmegaard Værk
Vi nyder morgenmaden på Hotel Kirstine. Vi starter dagen med en sejltur med M/S Friheden som sejler os fra Næstved, Karrebæk Fjord og til Karrebæksminde. Vi holder frokostpause på egen hånd, i den charmerende by ud til vandet, der især om sommeren viser sit fulde potentiale. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder langs promenaden. Vi kører til Holmegaard Værk, som blev indviet den 8. juni 2020. Her får vi virkelig stillet trangen til kunstkeramik, unikaglas og merchandise. Vi får en guidet rundvisning på værket.  Her sælges glas fra Holmegaard, keramik fra Kähler og udvalgte boligartikler fra Rosendahl Design Group. Du kan også besøge prøvesamlingen med over 40.000 glas. Vi kører hjemad mod Jylland og undervejs spiser vi aftensmad på en nærliggende resturant. Vi forventer at være retur i vores hjembyer midt på aftenen.

Søg rejse

Kort

Hotel

Hotel Kirstine

Hotel Kirstine

Unikt og romantisk 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved. Vi bliver budt velkommen på det charmerende hotel, hvor der i godt vejr er mulighed for at nyde et glas vin i deres hyggelige gårdh...

Rejsekalender

23/4REGAN VestFra 795,-
24/4Folketinget & Nordisk FilmFra 950,-
24/4Ud i det blå Fra 795,-
30/4Madame ButterflyFra 3.195,-
2/5Sørens MadklubFra 499,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo