Skip to main content

Grupperejser

Grupperejser er efterspurgt af foreninger, der gerne vil besøge et bestemt sted af fælles interesse. Det kan være en enkelt udflugt eller et par dage sammen med en moderne luksusbus og overnatning på dejlige hoteller. Med Sørens Rejser som tilrettelægger er der ikke langt fra tanke til handling. Med et godt netværk og samarbejdspartnere i hele Danmark og resten af Europa er en grupperejse med et specielt tilpasset program i gode hænder hos os.

Endagsture:
Vi er eksperter i endagsture for foreningslivet og har gennem de seneste år arrangeret endagsture for mere end 200 grupper og foreninger i Danmark. Vi har rigtig mange standardture, men skræddersyr også forløbet til grupper alt efter, hvor meget turen skal indeholde.

50 års erfaring med endagsture har givet os et stort kendskab til udflugter til hele Danmark - såvel småøer som større byer. Vi kender alle de hyggelige kroer, interessante udstillinger og dejlig natur og giver kvalificeret guidning undervejs. Vi sørger for alt lige fra sangbogen, madpakken, spisestederne til kaffe/kagebordet og træffer aftaler om alle de besøg, som indgår i turene.

Find mere inspiration under vore endagsture på www.sorensrejser.dk eller ring og tag en snak med os. Tlf. 86881817

 

Udlands ture:
Vi planlægger komplette programmer, hvis turen går nord-, syd-, øst- eller vestpå. Sørens Rejser samarbejder med mange hoteller. Indkvarteringen er en vigtig del af rejsen, så derfor lægger vi stor vægt på gode hoteller med ditto forplejning.  Alle værelser har eget bad og toilet. Vi planlægger komplette rejser, så alt er samlet i én pakke, og benytter egne danske rejseledere, men ofte også lokale by guider. Sørens Rejser er desuden behjælpelige med flyrejser til charterdestinationer. 

Tilbud og oplæg:
Når vi i fællesskab er blevet enige om turens indhold, udformer vi et skriftligt tilbud og et oplæg med alle detaljer. Vi hjælper også gerne med at fremstille en folder eller reklame til jeres medlemmer. 

Sørens Prisbasker:
Naturligvis har vi stadig vort hovedkatalog, hvori man kan hente inspiration til en- og flerdages ture. Hvert år laver vi ”Sørens Prisbasker”, som er ture skræddersyet til netop grupper. Disse ture findes ikke i vort almindelige katalog. Ring til os, så sender vi den.

Senior Velvære 2023
Tá med på Senior Velvære i Polen. I 2022 åbnede Hotel New Skanpol deres nye Spa afdeling, Skanpol Beauty, Spa & Wellness. Fordelt på 2 etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigt og krop samt hånd- og fodplejekosmetik, fitnesscenter og en stilfuld Lounge med udsigt over parken. I årenes løb har store som små grupper hygget sig, og der er skabt bekendtskaber på kryds og tværs af landet. Vil din forening med på Senior Velvære i 2023 så ring allerede nu på tlf.: 8688 1817 og hør nærmere.

Se mere KLIK HER

Foredrag og præsentation:
Hvis I måtte ønske det, kommer vi med glæde ud til jeres forening og fortæller om Sørens Rejser i almindelighed og selvfølgelig om jeres specifikke rejse i særdeleshed. Vi tager naturligvis et stykke kage med til kaffen.

 

 

Søg rejse

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo