Skip to main content

Grupperejser

Med Sørens Rejser som tilrettelægger af jeres grupperejse, kan jeres forening få sammensat et tilbud efter netop jeres ønske. Med et godt netværk, en masse erfaring samt gode samarbejdspartnere i hele Danmark og resten af Europa, er en grupperejse med et specielt tilpasset program i gode hænder hos os.

Vi har mere end 55 års erfaring inden for planlægning af endagsture og vi har et stort kendskab til mange udflugtsmål i hele Danmark. Vi kender alle de hyggelige spisesteder, interessante udstillinger og seværdigheder, gode hoteller samt giver kvalificeret guidning undervejs.

Endagsture:
Vi er eksperter i endagsture og har gennem de seneste år arrangeret ture for mere end 200 forskellige grupper/foreninger i Danmark. Vi har rigtig mange klassiske endagsture, men det er også muligt, at få skræddersyet en tur lige efter din forenings ønsker. Vi sørger for alt lige fra sangbøger, kaffe og rundstykker, madpakker, spisesteder, entréer samt kaffe/kagebordet.

Find inspiration til jeres næste tur under vores endagsture på www.sorensrejser.dk eller ring til os på tlf.: 86 88 18 17

Flerdagsture i Danmark/Udlandsrejser:
Ønsker jeres forening at bestille en komplet rejse enten i Danmark eller i udlandet, så skræddersyer vi gerne jeres program. Sørens Rejser samarbejder med rigtig mange gode hoteller og destinationer. Indkvarteringen er en vigtig del af en rejse, så derfor lægger vi stor vægt på at benytte gode hoteller med egen restaurant. Alle værelser har eget bad og toilet. Vi planlægger komplette pakkerejser inkl. entréer og udflugter samt benytter egne danske rejseledere, men ofte også lokale byguider.

Sørens Rejser kan også være behjælpelige med flyrejser til charterdestinationer så som Mallorca, Gran Canaria, Madeira, Rhodos, Halkidiki o.s.v. 

Tilbud og flyer:
Når vi i fællesskab er blevet enige om turens indhold, udformer vi et skriftligt tilbud og et oplæg med alle detaljer. Vi hjælper også gerne med at fremstille en flyer som i kan dele rundt til jeres medlemmer.  

Foredrag og præsentation:
Hvis jeres forening ønsker det, kommer vi med glæde ud til jer og holder et lille foredrag om jeres bestilte rejse. For yderligere info kontakt vores kontor på tlf.: 86 88 18 17 

 

 

Søg rejse

Rejsekalender

3/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
9/10Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
24/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
28/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-
20/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo