Skip to main content

Østrig Bregenz

Østrig Bregenz  

4 lande på 8 dage

Velkommen i Vorarlberg. Her byder den lokale befolkning i Bregenz på en afslappet atmosfære, og samtidig har byen takket være beliggenheden med Bodensee til den ene side og bjergene til den anden en international stemning. Vort 4-stjernede hotel i centrum ved gågaden og søen er et ideelt udgangspunkt for spændende udflugter til Østrig, Schweiz, Lichtenstein og Tyskland.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag - Danmark – Midttyskland
  Første stop er ved grænsen. Derefter fortsætter vi med passende pauser indlagt til vort overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

  2. dag - Midttyskland – Bregenz
  Efter morgenmaden kører vi videre sydpå og ankommer til vort hotel midt på eftermiddagen.

  OPLEVELSER

  Rheinfall og Stein am Rein
  Vi kører rundt om Bodensee til Europas største vandfald Rheinfall, der er 150 m bredt og 23 m højt. Efter dette imponerende natursceneri fortsætter vi til den lille by Stein am Rhein ca. 25 km fra Rhinens udløb fra Bodensee. Den er en af Schweiz´ mest velholdte middelalderbyer og har bevaret den oprindelige gadeplan med bymur og -porte. Mange af bindingsværkshusene med karnapper og facader er rigt dekoreret med gamle motiver. Her holder vi frokostpause, inden vi fortsætter langs søen til Bregenz.

  Blomsterøen Mainau
  Mainau er områdets største turistattraktion. Den 45 ha store ø har subtropisk klima og er et sandt eldorado med appelsin- og citrontræer, palmer og mange andre eksotiske planter i en overdådig farveeksplosion. Urtehaven har et rigt sortiment af helbredende urter og krydderurter. Mainau ejes af den svenske grev Lennart Bernadotte. Han arvede øen i 1930 og omdannede den til et pragtfuldt parkanlæg, der er et besøg værd på alle årstider.

  Appenzell og Liechtenstein
  Dagens tur går til Appenzell. Byen med knap 7.000 indbyggere betegnes som en af de smukkeste i Schweiz. Den bilfri bys karakteristiske og idylliske gader med smukt udsmykkede huse samt de omkringliggende bjerge er en oplevelse i sig selv og indbyder til en slentretur med fare for at blive fristet af bl.a. lokalt kunsthåndværk i de mange små og store butikker.
  Vi fortsætter til Liechtenstein, som med sine 157 km² er et af de mindste lande i Europa – og et af verdens rigeste, bl.a. takket være gunstige skatteregler. Vi gør et længere ophold i hovedstaden Vaduz, som domineres af slottet, hvor fyrsten bor med sin familie. Liechtenstein er det eneste tysktalende land, som ikke grænser op til Tyskland.

  Pfänder
  I Bregenz tager vi med gondolliften til det 1.064 meter høje bjerg Pfänder, der er regionens mest berømte udsigtspunkt. Her kan man over en kop kaffe nyde udsigten over Bodensee, Tyskland, Østrig og Schweiz samt 240 alpetoppe. En særlig attraktion er den store alpevildtpark, som støder op til bjergstationen. Her lever de mest pragtfulde vilde dyr fra regionen i deres naturlige omgivelser. Her er bl.a. alpestenbukke, vilde får, kronhjorte, vildsvin og murmeldyr.

  7. dag - Østrig – Midttyskland
  Efter morgenmaden må vi desværre tage afsked med Østrig. Vi kører nordpå til Midttyskland. Her overnatter vi i området omkring Kassel.

  8. dag - Midttyskland – Danmark
  Vi fortsætter videre nordpå forbi Hannover og Hamborg til grænsen. Efter en pause kører vi det sidste stykke vej til vore hjembyer.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2021

22/88Østrig BregenzHotel MessnerMere end 87.485,-BestilMere information

Hotel

Hotel Messner

Hotel Messner

Hotelinfo: Hyggeligt 4-stjernet nyrenoveret hotel i centrum og tæt ved søen. Hotellet har terrasse med servering. Alle værelser har bad/wc, telefon, tv, wifi og minibar...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo