Skip to main content

Askepot i Operaen

1. dag
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi forsættes København, hvor vi bliver indkvarteret på Phoenix Copenhagen. Der bliver lidt tid til afslapning. Vi mødes i hotellets restaurant til en dejlig 3-retters middag inkl. kaffe, hvor efter vi kører det lille stykke vej til Operaen, hvor vi skal se den flot moderne og spektakulære operaversion af det elskede eventyr om Askepot.  

2. dag
Vi spiser god morgenmad på hotellet. Vi går rundt om hjørnet til Amalienborg, hvor vi skal besøge Amalienborg Museet, som er en del af Kongernes Samling. I 2022 markerer Kongernes Samling Hendes Majestæt Dronningens 50-års regeringsjubilæum med særudstillingen ”EN DRONNINGS SMYKKESKRIN – 50 år på tronen fortalt i smykker” Vi får en introduktion om udstillingen, og dernæst ser vi slottets særudstilling og den permanente udstilling. Et spændende besøg i palæet venter os, hvor vi oplever det kongelige liv i fortid og nutid. Der bliver frokostpause på egen hånd i København, inden vi hen ad eftermiddagen kører hjem mod Jylland igen.

 

Askepot - En moderne version af det elskede eventyr

De norske anmeldere beskrev dette fantasifulde festfyrværkeri af en forestilling som “Den mest spektakulære opsætning nogensinde”. En eventyrlig opera med virtuos skønsang og forrygende komik. Clorinda og Tisbe er gement onde mod deres stedsøster Askepot, der drømmer om at møde den eneste ene, mens hun indhyllet i aske i sit køkken knokler for hele familien. Charles Perraults eventyrsamling Gåsemors eventyr fra 1697 var udgangspunkt for den 24-årige Rossinis libretto, og de fantastiske eventyr har gennem tiden også inspireret andre kendte komponister, blandt andre Ravel. Trods sine 200 år bag sig er operaen Askepot lige så frisk og medrivende som på Rossinis tid. Norske Stefan Herheim og hans talentfulde kunstneriske hold har skabt et farvestrålende og festligt show, og et visionært videodesign fører Askepot og prinsen til nye dimensioner i denne legesyge udgave af Rossinis herlige bel canto opera. Der er fart og tempo over forestillingen, ligesom der var over komponisten, da han skrev operaen på blot 24 dage. Den brasilianske mezzosopran Josy Santos kan opleves i rollen som Askepot, og italienske Matteo Macchioni, der kunne høres som Ferrando i Così fan tutte for et par sæsoner siden, synger partiet som prinsen Don Ramiro.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2022

22/10 - se afgangstider2Askepot i OperaenHotel PhoenixMere end 83.295,-BestilMere information

Hotel

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

Hotelinfo: 4-stjernet hotel, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter kun få minutters gang fra...

Rejsekalender

17/8Gråsten Slotshave, kirke og køkkenhaveFra 585,-
17/8Rhinen Rüdesheim VinfestFra 5.850,-
18/8LæsøFra 825,-
21/8BornholmFra 6.195,-
21/8Øland - GotlandFra 6.950,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo