Caminoen - Finisterre | Sørens Rejser.dk
Caminoen - Finisterre

Caminoen - Finisterre

- ”Verdens ende”

Turen til “verdens ende” ad Camino Finisterre, fra Santiago de Compostela via Finisterre til Muxia, er en enestående oplevelse. At se havet og den barske kyst, Costa da Morte, er berigende og naturmæssigt bliver det næppe smukkere. Når man først får øje på vandet lidt før Cee, glemmer man alt om stigninger og terrænændringer, og turen fra Finisterre til Muxia er en af de smukkeste camino-etaper overhovedet - og samtidig en af de mindst benyttede.

1. dag - Ankomst til Santiago
Efter tidlig opsamlingen, kører vi samlet til Billund Lufthavn, hvorfra vi flyver via Frankfurt til Santiago. Overnatning på dejligt hotel i Santiago’s gamle bydel, hvor vi sammen nyder aftensmaden.

2. dag - Santiago de Compostela – Negreira (20 km)
Forholdsvis hurtigt efter Santiago forlades befinder man sig i grønne og lettere bakkede omgivelser. Turen går gennem store skove i landligt terræn. Fælles middag om aftenen

3. dag - Negreira – Olveiroa (32 km)
En relativ kuperet etape gennem store skove og idylliske landskaber. Overnatning i autentisk og hyggelig stenlandsby. Fælles middag om aftenen.

4. dag - Olveiroa – Cee (19 km)
Så når vi kysten, de store vidder, de hvide strande og esensen af de råvarer (alt godt fra havet) som Galicien er så berømt for i hele Spanien. Cee er en hyggelig fiskerby med flere gode restauranter og et hyggeligt havnemiljø. Fra Cee kan det efter ønske (tillæg) lade sig gøre at komme på en sejltur gennem fjorden, for at se den storslåede kyststrækningen på afstand. Fælles middag om aftenen

5. dag - Cee – Cabo Finisterre (17 km)
Det ultimative pilgrimsmål. Fra Finisterre by er der ca. 3 km til fyrtårnet, Cabo Finisterre (etapens længde er inkl. turen frem og tilbage fra fyrtårnet til byen). Finisterre er dets berømmelse til trods, en ganske fredelig og ikke speciel turistet by, hvilket i det store hele taler til dens fordel. På mange måder et naturligt sted at afslutte sin pilgrimsvandring, midt i den barske og rå natur eller midt mellem indbydende sandstrande – øjnene som ser, afhænger af vinden som blæser. Fælles middag om aftenen.

6. dag 6.- Finisterre – Muxia (29 km)
På turen langs den imponerende vestkyst opleves en stor nærhed til Galiciens mange uberørte områder. Man får nærmest følelsen af, at være den første turist i verden, som oplever denne kyststrækning. Endestationen i Muxia er kendt for sin kirke, som ligger så tæt på vandet og den barske klippekyst, at den ofte brusebades af havets bølger. Placeringens skønhed kan ingen tage fra den. Fælles middag om aftenen

7. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden bliver vi hentet af vores bus og kører til lufthavnen i Santiago. Flyet afgår fra Santiago via Frankfurt og ankommer til Billund sidst på aftenen, hvorfra bussen vil køre det sidste stykke hjem.
Afrejse/hjemkomst:
18/09 - 24/09 2020 7 dage Ring
 
Pris for 7 dage: kr.  9.575,-

Bemærk:
Terrænet på Camino Finisterre er forholdsvist let. I starten skal enkelte bakker passeres, men generelt er stigningerne lette og, stierne gode og brede.

For yderligere oplysninger kontakt Helle på kontoret
på 86 88 18 17

I prisen er inkluderet:
Bustransport til/fra Billund Lufthavn
Flybilletter tur/retur
6 x Overnatninger
6 x Morgenmad
6 x Aftensmad inkl. lokale drikkevarer
Lokal Bustransport
Bagagetransport mellem hotellerne (Én enhed
a maks. 20 kg)
1 guidebog pr. booket værelse, med hotelkort
samt diverse informationer
Dansk turhjælper

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)