Samsø | Sørens Rejser.dk
Samsø - NYHED!

Samsø - NYHED!

- Danmarks smukkeste oase

Samsø er kendt for sine grøntsager og nye kartofler, men der er mere end det. Den grønne ø besøges hvert år af utallige gæster. Øens unikke atmosfære og mange muligheder for oplevelser, giver gæsterne nogle enestående oplevelser, og derfor kommer mange igen år efter år. De mange naturperler og idylliske landsbyer er i sig selv med til, at gøre destinationen attraktvi. Den usædvanlige natur i Nordby Bakker, dyrereservatet ved det fredede område omkring Stauns Fjord og de mange strande, er blot nogle af de nævneværdige naturområder.

1. dag
Vi starter dagen med at køre til Hou, hvor vi skal med færgen til Samsø. Inden afgang nyder vi en kop kaffe og et smurt rundstykke. Ved ankomst til Sælvig mødes vi med vores lokale guide, som vil vise os rundt på den dejlige Kattegat ø. Vi skal i dag opleve Sydøen med besøg på Vesborg Fyr, Ballen, Gårdbutikken i Permelille. På museet skal vi se film om Samsø’s historie.

Til frokost finder vi et passende sted og spiser vores frokostpakker. Sidst på eftermiddagen bliver vi indkvarteret på Flinchs Hotel i Tranebjerg. Aftensmaden nyder vi på hotellet.

2. dag
Vi starter dagen med en dejlig morgenbuffet på hotellet. I dag er det Nordøen, som vi skal se nærmere på. Vi skal på besøg i Langør, ud til nordspidsen af øen i det fredede bakkelandskab ved Issehoved og gå en tur i den idylliske gamle landsby, Nordby.

Frokosten spiser vi på Flinchs Hotel, inden vi har lidt tid på egen hånd i Tranebjerg. Sidst på eftermiddagen tager vi afsked med Samsø. Ombord på færgen får vi kaffe med dagens kage. Vi sejler til Hou og derefter kører vi direkte til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
24/08 - 25/08 2020 2 dage Få pladser
 
Pris for 2 dage: kr.  1.895,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  425,-

I prisen er inkluderet:
1 x Kaffe og rundstykke ved busssen
Færgeoverfart; Hou – Sælvig t/r
1 x Frokostpakke (1. dag)
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
Lokal guide på Samsø
Entré til Museumsgården inkl. introfilm om Samsø
1 x Frokostbuffet (2. dag)
Kaffe og kage ombord på færgen (2. dag)

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen 06.40
Kjellerup Sørens Rejser 07.10
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 07.30
Skanderborg Banegården 08:10

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)