Ø-hop i Vadehavet | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Ø-hop i Vadehavet

Ø-hop i Vadehavet

- Rømø, Sylt, Helgoland og Föhr

Sylt kender vi for det eventyrlige landskab med interessante kontraster lige fra de fineste sandstrande, blomstrende heder og vadehavet. Helgoland er begunstiget af Golfstrømmen og det deraf milde klima, og kender ikke til miljøproblemer. Alt på Helgoland er en lille smule anderledes og meget charmerende. Föhr rummer charmerende landsbyer, diger og millioner af trækfugle. Den danske Kong Christian VII og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere et sommerresidens på øen, hvor bl.a. H.C. Andersen ferierede. Du oplever det hele på vores Ø Hop tur.

1. dag - Sylt
Der køres sydpå. Undervejs holdes der en lille pause, hvor vi får kaffe med rundstykker fra bussen, herfra til Rømø hvor vi skal med færgen til Sylt, som er den største af de Nordfrisiske Øer. Ved ankomsten til Sylt, stiger den dansktalende guide på bussen. På rundturen ser og oplever vi den spændende Vadehavs ø fra første parket. Ophold i Westerland, med tid til frokost. Derefter fortsætter ø rundturen, i det eventyrlige landskab med interessante kontraster lige fra de fineste sandstrande, blomstrende heder og vadehavet. Om eftermiddagen kører vi ombord på biltoget, som bringer os til Niebüll. Turen går over den 11 km. lange Hindenburgdæm­ning. Derefter til vores hotel i Tönning, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Föhr
Efter morgenmad går turen mod Dagebüll, hvor vi skal med færgen til Föhr, som er den næststørste tyske ø i Vadehavet og den femtestørste i Tyskland. Øen har 16 små byer, omkring 9.000 indbyggere og en 15 km lang sandstrand. Når vi ankommer til øen, står vores lokale bus og dansktalende guide klar til at tage os med på en spændende rundtur. Rundturen varer ca. 2 timer. Herefter bliver der tid på egen hånd i Wyk, hvor der er et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Tag evt. en slentretur langs den smukke strandpromenade. Om eftermiddagen sejler vi tilbage til Dagebüll efter en oplevelsesrig dag. Aftensmad på hotellet.

3. dag - Helgoland
Efter morgenmaden kører vi til Büsum, hvorfra vi sejler til Helgoland. Vi har reserveret plads i cafeteriet og undervejs serveres kaffe og brød. Vi opholder os på den berømte ø i ca. 4 timer, og der er mulighed for at købe toldfri varer på øen. Ca. 70 km fra fastlandet løfter den mægtige, røde triassandstensklippe sig over havet med sin enestående flora og fauna. Øens historie er præget af mange interessante begivenheder. I dag bor der små 2.000 mennesker på stedet, men sommeren igennem er der mange besøgende hver dag. Helgoland har med mere end 1.600 solskinstimer et af de solrigeste steder i Tyskland. Det milde klima er begunstiget af Golfstrømmen. Det er den, der giver Helgoland de dejlige, ikke for varme somre og de milde vintre, hvor termometret sjældent viser under 2° C. Selv eksotiske planter kan stå ude i vintermånederne uden at gå til. Sidst på eftermiddagen sejler vi fra øen og vender tilbage til Büsum. Ombord serveres aftensmad 1 ret inkl. 1 drikke. Herefter fortsætter mod vores hjembyer. Hjemkomst midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
29/06 - 01/07 2018 3 dage Udsolgt
07/09 - 09/09 2018 3 dage Udsolgt
 
Pris for 3 dage: kr.  2.895,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  475,-

Bemærk:
Ingen opsamling syd for Kolding.
2. og 3. dagen kan byttes rundt i forhold til vejr

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatninger
2 x Morgenmad
2 x Aftensmad
1 x Kaffe og brød på overfarten til Helgoland
1 x Aftensmad på overfarten fra Helgoland inkl. 1 drikke
1 x Kaffe med rundstykke fra bussen
Busrundtur med lokal guide på Föhr
Togtur fra Sylt til Niebüll
Sejltur til Sylt
Sejltur til/fra Dagebüll
Sejltur til/fra Helgoland

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Harzen

23/6
8 dage

25/6
5 dage

2/7
5 dage
Ferierejser

Golfferie i Polen
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)