Busrejse til Rhinen og Rüdesheim | Sorensrejser.dk
Sørens Rejser
Rhinen

Rhinen

- Rejse til romantikkens flod

I år er der endnu engang mulighed for at komme med Sørens Rejser på busrejse til Rhinen. Hotellet vi skal bo på, ligger i den hyggelige tyske by Rüdesheim og rejsen byder naturligvis på en flot sejltur på Rhinen, danseaften, vinsmagning og meget mere.

Vores program tager udgangspunkt i det, man som Rhinfarer forventer af et ophold på denne vidunderlige destination. Her møder man: Livsglæde, ægte tysk folkelighed, stemning, humør, charmerende- og idylliske landsbymiljøer omgivet af bakkede vinmarker og den legendariske flod. Vores stamgæster på denne rejse, såvel som nye gæster, værdsætter år efter år vores ihærdige søgen efter nye inspirationer og oplevelser.


Fordele ved Sørens Rejser


- derfor skal du vælge denne rejse med os  • Dansk rejseleder hele vejen.

  • Charmerende og hyggelig stemning

  • Mange nye og gamle gæster

  • Fantastiske Hotel Trapp

  • Rhinen i flammer eller vinfest

  • Vinmarker, vin og vinsmagning

  • 5 dage for under 1.000 kr. pr. dag

  • Fantastisk natur og betagende byer

  • Panoramatur, sejlture, bybesøg og meget mere inkl.
1. dag – Gensyn med Hotel Trapp
Efter endt opsamling fortsætter vi med passende pauser sydpå, og først på aftenen ankommer vi til vores dejlige Hotel Trapp i Rüdesheim. Her bliver vi modtaget af familien Brühl, der venter os med udsøgt mad og komfortable værelser på en af byens bedste hoteller og en særdeles indbydende restaurant. Hotel Trapp, der ligger i byens brostensbelagte centrum, har været benyttet af Sørens Rejser i mange år. Et miljø som til fulde le­ver op til afslappende feriedage, med 5 minutter til Rhinprome­naden, svævebanen og Drosselgasse, og til gengæld uden gadestøj. Et valg, der er blevet særdeles godt modtaget.

UDFLUGTER OG OPLEVELSER

Byrundtur - Skt. Hildegard Klosteret
Vi begynder dagen i Rüdesheim med en byrundtur til fods, hvor vi stifter bekendtskab med den hyggelige by. Derefter tager vi med bussen op til Skt. Hildegard Klosteret, som er smukt beliggende i vinmarkerne bag Rüdesheim. I dette kloster er der mulighed for at købe den lokale vin samt andre specialiteter. Dagen er tilrettelagt med et afslappende program, der giver rig lejlighed til at danne sig et godt indtryk af vores destinations by. Rejselederen orienterer om egnen og historien."Deutsche Eck" og Mosel
Panoramatur i bussen til Koblenz, hvor Mosel møder Rhinen: Byens latinske navn er “Confluentes”- direkte oversat: hvor floderne mødes! Vi følger vejen langs Rhinen nordpå til Deutsche Eck- Tysklands Nationalplads, hvor 16 delstatsflag og Nationalflaget omkranser Rytterstatuen af Kejser Wilhelm. Der bliver mulighed for at tage en tur med svævebanen fra Deutsche Eck over Rhinen og tilbage igen hvor man kan beundre bådtrafikken under sig. Vælger man at benytte svævebanen er det mod betaling, rejselederen informere undervejs.
Alternativt kan man blive på Deutsche Eck og se hvor floderne skiller. En “rejse” langs idylliske Mosel med overdådige vinmarker til Middelalderbyen Cochem. Her er der mulighed for byvandring via “Hochwasser”- markeringer til torvet og promenaden: Kombineret Frokost- og besøgspause. Midt på eftermiddagen kører vi “over” charmerende Hundsrück til færgen Bingen-Rüdesheim.

Sejltur på Rhinen og besøg på sagnomspundne LORELEY
Vi går ned til Rutebåden og sejler med den lokale trafikåre ned af floden til byen Sct. Goarhausen- med statuen af Loreley og den imponerende klippe. Bussen venter på os, når vi kommer i land. Med bussen op på klippen, og med ophold her, inden hjemkørsel gemmen baglandet til det imponerende monument “Germania” – et fantastisk mindesmærke for Tysk-Franske krig i 1870-71, som er smukt beliggende i vinmarkerne over Rüdesheim. Man nyder den enestående udsigt, og kan vælge mellem svævebane over byens stolthed- farverige vinmarker. Eller man kan følges med bussen til en dejlig eftermiddag i Tysklands vinby Nr.1!

Danseaften – Vinsmagning
Under opholdet i Rüdesheim bliver der arrangeret en hyggelig danseaften i Drosselgasse. Der er også mulighed for vinsmagning i byen - rejselederen orienterer om dette.

Rhinen i flammer (På afgangene 9/8 og 6/9)
Vi skal på en storslået aftensejlads. Turen foregår med én af de mange illuminerede både. Fra søsiden bliver det en uforglemmelig oplevelse, hvor borge og slotte langs floden er smukt oplyste. Undervejs er der et spektakulært fyrværkeri. Fra højdedragene, byerne og borgene stiger raketter mod himlen og guldregnen spejler sig i Rhinens bølger.
(Bemærk på Rhinen i Flammer erstatter aftenssejlads, den oprindelige dagssejlads)

Vinfest i Rüdesheim (På afgangen 19/8)
Under vinfesten i Rüdesheim kan man opleve og smage på vin-avlernes produkter. Herunder de ædle vine Riesling og Spätburgunder fra vinmarkerne omkring Rüdesheim.

5. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden må vi desværre tage afsked med Hotel Trapp og Rüdesheim. Vi når grænsen sidst på eftermiddagen og forventet hjemkomst først på aftenen.

Vidste du at:

• Rhinen løber igennem hele 6 lande - Schweiz, Liechtenstein, Østrig, Tyskland, Frankrig og Holland.

• Rhinen er hele 1230 km lang og en af de vigtigste floder i Europa, da det hyppigt bruges til transport af gods.

• Rhinen har spillet en stor rolle i historien og langs floden finder man flere store borge, slotte og ruiner.
Afrejse/hjemkomst:
09/07 - 13/07 2018 5 dage Få pladser
09/08 - 13/08 2018 5 dage Ring
19/08 - 23/08 2018 5 dage
06/09 - 10/09 2018 5 dage
 
Pris for 09/07 og 19/08: kr.  4.195,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  595,-
 
Pris for 09/08 og 06/09: kr.  4.675,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  595,-

Bemærk:
09/08 - 13/08 - Rhinen i flammer
19/08 - 23/08 - Vinfest i Rüdesheim
06/09 - 10/09 - Rhinen i flammer

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Aftensmad
4 x Morgenmad
Sejltur på Rhinen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Gardasøen

23/6
8 dage

25/6
5 dage

29/6
3 dage
Ferierejser

Berlin
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)