Busrejse til Rhinen og Rüdesheim | Sorensrejser.dk
Rhinen

Rhinen

- Rejse til romantikkens flod

I år er der endnu engang mulighed for at komme med Sørens Rejser på busrejse til Rhinen. Hotellet, vi skal bo på, ligger i den hyggelige tyske by Rüdesheim, og rejsen byder naturligvis på en flot sejltur på Rhinen, danseaften, vinsmagning og meget mere.

Vores program tager udgangspunkt i det, man som Rhinfarer forventer af et ophold på denne vidunderlige destination. Her møder man: Livsglæde, ægte tysk folkelighed, stemning, humør, charmerende og idylliske landsbymiljøer omgivet af bakkede vinmarker og den legendariske flod.


Fordele ved Sørens Rejser


- derfor skal du vælge denne rejse med os  • Dansk rejseleder hele vejen.

  • Charmerende og hyggelig stemning

  • Mange nye og gamle gæster

  • Fantastiske Hotel Trapp

  • Rhinen i flammer eller vinfest

  • Vinmarker, vin og vinsmagning

  • 6 dage for under 1.000 kr. pr. dag

  • Fantastisk natur og betagende byer

  • Panoramatur, sejlture, bybesøg og meget mere inkl.
1. dag – Danmark – Rüdersheim
Efter endt opsamling kører vi med passende pauser sydpå, og først på aftenen ankommer vi til vores dejlige Hotel Trapp i Rüdesheim. Her bliver vi modtaget af Familien Brühl, der venter os med udsøgt mad og komfortable værelser på en af byens bedste hoteller.

UDFLUGTER OG OPLEVELSER

Byrundtur – Skt. Hildegard Klosteret
Vi begynder dagen i Rüdesheim med en byrundtur til fods, hvor vi stifter bekendtskab med den hyggelige by. Derefter tager vi med bussen op til Skt. Hildegard Klosteret, som er smukt beliggende i vinmarkerne bag Rüdesheim. I dette kloster er der mulighed for at købe den lokale vin samt andre specialiteter. Dagen er tilrettelagt med et afslappende program, der giver rig lejlighed til at danne sig et godt indtryk af vores destinations by. Rejselederen orienterer om egnen og historien.

“Deutsche Eck” og Mosel
Vi kører en panoramatur i bussen til Koblenz, hvor Mosel møder Rhinen. Vi tilbyder 2 muligheder: Svævebane til Deutsche Eck-Tysklands Nationalplads, hvor 16 delstatsflag og nationalflaget omkranser rytterstatuen af Kejser Wilhelm. Alternativt kan man tage med bussen ned i floddalen til fællessamling. Vælger man at benytte svævebanen, er det mod egen betaling (Rejselederen informere undervejs)

Vi forsætter turen langs idylliske Mosel med overdådige vinmarker til Middelalderbyen, Cochem. Her er der mulighed for byvandring via “Hochwasser”- markeringer til torvet og promenaden hvor vi holder frokost- og besøgspause. Midt på eftermiddagen kører vi over charmerende Hundsrück til færgen Bingen-Rüdesheim.

Sejltur på Rhinen, Loreley og Germania
Vi går ned til rutebåden og sejler med den lokale trafikåre ned af floden til byen Sct. Goarhausen- med statuen af Loreley og den imponerende klippe. Bussen venter på os, når vi kommer i land, og kører os op på klippen. På hjemturen ser vi det imponerende monument “Germania”. Et fantastisk mindesmærke, som er smukt beliggende i vinmarkerne over Rüdesheim. Vi nyder den enestående udsigt. Her kan man vælge mellem at tage svævebanen over byens vinmarker eller man kan følges med bussen.

En afslappende fridag
Under opholder i Rüdesheim nyder vi en fridag. Man kan vælge, at bruge dagen på vores hyggelige hotel eller tage en tur rundt i byen hvor man for eksempel kan besøge Siegfried´s Musikmuseum, Tysklands ældste cognac-fabrikken, Asbach-Uralt eller tage på en togtur med byens lille charmerende tog.

Danseaften – Vinsmagning
En hyggelig danseaften i Drosselgasse. Der er også mulighed for vinsmagning i byen - rejselederen orienterer om dette.

Vinfest i Rüdesheim (På afgangen 16/8)
Under vinfesten i Rüdesheim kan man opleve og smage på vinavlernes produkter. Herunder de ædle vine Riesling og Spätburgunder fra vinmarkerne omkring Rüdesheim.

Rhinen i Flammer (På afgangene 11/9)
Vi skal på en storslået aftensejlads. Turen foregår med én af de mange illuminerede både. Fra søsiden bliver det en uforglemmelig oplevelse, hvor borge og slotte langs floden er smukt oplyste. Undervejs er der et spektakulært fyrværkeri. Fra højdedragene, byerne og borgene stiger raketter mod himlen og guldregnen spejler sig i Rhinens bølger. (Bemærk på Rhinen i Flammer erstatter aftenssejlads, den oprindelige dagssejlads)

(Bemærk på Rhinen i Flammer erstatter aftenssejlads, den oprindelige dagssejlads)

6. dag – Rüdersheim – Danmark
Efter morgenmaden tage afsked med Hotel Trapp og Rüdesheim. Vi kører over grænsen sidst på eftermiddagen og forventet hjemkomst er først på aftenen.

Vidste du at:

• Rhinen løber igennem hele 6 lande - Schweiz, Liechtenstein, Østrig, Tyskland, Frankrig og Holland.

• Rhinen er hele 1230 km lang og en af de vigtigste floder i Europa, da det hyppigt bruges til transport af gods.

• Rhinen har spillet en stor rolle i historien og langs floden finder man flere store borge, slotte og ruiner.
Afrejse/hjemkomst:
16/08 - 21/08 2020 6 dage Ring
11/09 - 16/09 2020 6 dage Ring
 
Vinfest i Rüdesheim: kr.  4.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  595,-
 
Rhinen i Flammer: kr.  5.545,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  595,-

I prisen er inkluderet:
5 x Hotelovernatninger
5 x Aftensmad
5 x Morgenmad
Sejltur på Rhinen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)