Ærø | Sørens Rejser.dk
Ærø

Ærø

Perlen i Det Sydfynske Ø-hav

Ærø er en levende ø med en god historie, og på turen oplever vi øens særlige stemning og de mange natur- og kulturoplevelser. Ærøs historie er til stede i de autentiske gamle bydele og havneområder, og øen er absolut en af perlerne blandt de mange danske øer. Naturen er storslået og varierende fra sandstrande over grønne marker til stejle klinter. Ærøskøbing hører til blandt de bedst bevarede danske byer fra 1700-tallet. Brostensbelægningen, stokroserne og de smukke vinduer og døre emmer af ”eventyr by”. På denne tur vil vi sørge for hygge, samvær og oplevelser.

1. dag – Svendborg, ”gå på vandet” og Marstal pandekager
Vi kører sydpå mod Fyn og før middag ankommer til Svendborg, hvor der bliver tid på egen hånd til at opleve den gamle havn og den sydfynske stemning. Over middag mødes vi og sejler til Ærø. Overfarten tager ca. 1 time, og vi nyder en frokostpakke undervejs. På Ærø bliver vi modtaget af vores lokale guide, som vil fortælle os om Ærø. Vi skal omkring det 33.000 m2 store solvarmeanlæg i Marstal, hvor vi ”går på vandet”. Vi kører til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret. Her får vi en kop kaffe og smager de berømte Marstal pandekager. Til aften mødes vi i hotellets restaurant.

2. dag – Voderup Klint, Søbygård og Ærøskøbing
Efter morgenmaden mødes vi med vores guide, som tager os med rundt på øen. Vi besøger Voderup Klint, og tager et kig på den 33 m høje klint. Kørsel via ”Nordpolen” og ”Lillebæltsbroen” til den gamle herregård Søbygård, hvor herregården liggende på en ø støttet af 5 m høje kampestensvægge. Her står vi ud og ser os lidt omkring. Hvis man er på Ærø skal man naturligvis også besøge Uldgården, hvor der er mulighed for fordelagtige indkøb af tøj og sko. Turen går videre rundt på den dejlige ø. Vi kører gennem hyggelige Ærøskøbing, hvor vi skal på byvandring, og her bliver også tid til frokost. Sidst på eftermiddagen sejler vi retur til Svendborg og kører med pause undervejs hjem til Jylland. Vi forventer at være i vores hjembyer sidst på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
28/08 - 29/08 2019 2 dage Få pladser
 
Pris for 2 dage: kr.  1.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  395,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Aftensmad
1 x Frokostpakke
1 x Marstal Pandekage m. kaffe
Lokale guider
Sejlture
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Danske kr.
Byvandring i Ærøskøbing Byvandring i Ærøskøbing
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen 06.15
Kjellerup Sørens Rejser 06.45
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 07.05
Viby P-plads v/kirken 07.40
Skanderborg Banegården 07:55
Horsens Afk. 56 Q6 Tanken i Lund 08:15
Vejle Afk 60/v Solkilde Allé 13 08.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)